Online users

Follower

Tuesday, June 15, 2010

Kalau dah bitch...bitch juga sampai kesudah.

Oh.Aku suka tengok realiti show.Baru habis tengok Charm School.Basically, Charm School ini untuk ubah so called bitch jadi nice girl.Macam tu la.Yang masuk semua yang memang bitch kelas tertinggi.

Aku suka bila ada drama.Oh.Percayalah cakap aku.Kalau dah bitch ni, memang setiap perbuatan yang dia buat memang menyakitkan mata.Terang tang tang menipu depan Dean Charm School.Padahal ada ja video yang boleh prove yang si bitch tu menipu. Aku tak faham.Maybe saja nak buat show tu meletup lagi kot.

Orang selalu cakap blondy ni otak zero.Tapi si blonde sorang ni (Megan) memang otak cerdik.Cerdik nak lagakan orang.Memang boleh sakit hati tengok dia buat muka innocent.Good for you dah tersingkir malam ni.Tak layak dapat title charming.

Banyak pula perkataan bitch dalam entry kali ini.Hahaha.

8 comments:

Peri PiA said...

wuuuu,tak tahan ye..drama3

akak xpenah tgk menda ni hehe

Saddan Juhari said...

citer ape nie x pernah tau pon..

AcanCapik said...

bitches la kalau banyak sangat. huhu... diorang ni jenis manusia yg camane?

Att Ashburn said...

igtkan post kontroversi tadi hehe..
zack, tv ape eh??

[z@ck] said...

Peri Pia..
kat Malaysia tak lepas kot gmbr ni.byk part seksi meksi =P

Saddan Juhari..
crita ni tak da kat tv Malaysia.

AcanCapik..
style hard core punya.tak kisah org nak cakap apa pasai depa.

Att Ashburn..
chanel 4..setiap hari selasa pukul 8.30 malam.hehehe

shasha said...

huhu..penat lah cari channel apa lah cita nii..rupanya takdak kt malaysia. huhu. *keciwa*

[z@ck] said...

shasha..
hohoho..sorry2

shasha said...

haha so k... (:

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger