Online users

Follower

Friday, June 11, 2010

Isu jawab tag. Sorry.

Ini autopublish.

Maaf la kepada yang terasa hati aku tak jawab tag. Aku tak sempat nak buat lagi. Bukan aku tak ingat, ingat. Cuma nak jawab tag tu makan masa agak lama. Kena pula yang panjang berjela.Lagilah menjana pemikiran kreatif dan kritis untuk menjawab. So sorry. Lepas ni consider baliklah kalau nak tag aku ye sebab aku busy.Campur malas sikit.Hahaha.Tak sempat nak jawab on the spot.Tunggu berbulan-bulan baru jawab.

Kepada yang bagi award, thanks! Hoh.Kalah Rozita Che' Wan you'olls.

Ok. Tata. Take care semua. Jaga kesihatan.

p/s: Komen pun tak berbalas lagi.Huhu.Sorry sorry.Blogging didahulukan, exam diutamakan!

6 comments:

aMoR said...

xpo deh kami paham org g oversea mmg selalu sibok...

+2 hujan salji yg berjela tuh...

xpi kalo ado msa balas ler eik...hhee

kim salam kt mat saleh ngn minah saleh sana eik....

Whoopz said...

Gwa pun ada lg 2,3 tag yg x buat.. MalasSs.. X rawks ar kena tag2 neh.. :p

noor afzan said...

serius best pula slogan zack tu..
kuikui~

hans said...

hahaha
aku terang2 bagitahu aku takkan jawab tag
so diorang dah tak tag aku dah
hohohoh

I_Hate_Lolipop said...

haha..blogging didahulukan, exam diutamakan. macam mana tu?

Othman Juliana said...

RCW pun ada blog ke? ngeh3x.

*blogging disampaikan, exam disematkan*

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger