Online users

Follower

Tuesday, June 22, 2010

Kecewa.

Agak kecewa juga dia tak dapat UPU.Itulah you.Dulu dapat tawaran belajar, you tolak.Sekarang baru ada kesedaran nak belajar.Nak salahkan siapa sekarang ni? Aduh.Sekarang tengah bergelut nak buat rayuan.Nak cari kabel.Kalau tak dapat juga, you better cari kerja la ye.

I tak nak jadi anak dara tua.

Love sometimes can be hard and I'm facing it now.

p/s:Dah susah hati fikir pasal dia.

7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

xpe belum rezeki dia lagi..nnti cube lg yer..jgn putus asa...

Whoopz said...

Sapa you? Sapa dia? Awatnya jd lagu tu.. Awatnya? Jgn biaq zack jd anak dara tua 'you'..
ErR.. 'You' tu si pencari durian ek?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haiya.. 'you' jangan ah main-main lagi. skrg ni kena start kumpul duit. paling busuk pun hantaran rm10ribu skrg ni ha. cepat kumpul duit ye 'you'.

Peri PiA said...

sabar ye,you z@ck..cuba buat rayuan lagi

Roxy zai said...

'you' jangan mengalah!!

Dee said...

xyahlah susah hati..xyahlah kecewa..dia lelaki..taulah dia cari jalan camana nk sara anak org nanti..belajar smbil keje pun ok wat?

KERAK NASI said...

rezeki ada kat mana2 ok...
belajar tinggi pn belum tentu kerja bagus..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger