Online users

Follower

Tuesday, June 22, 2010

Second day : Try pergi lewat.

Second day of observation.

Hari ini pergi lewat sikit since kelas start pukul 9 pagi.Hari first ye lah kena pergi awal sebab tak sure lagi tempat dia macam mana.Since dah tahu dah jarak dari Uni ke sekolah which is sangatlah dekat dan after bajet masa, we decided to try going there at 8.32 a.m. Hohoho.Syurga syurga.Boleh tidoq lama sikit after this. Tak ada la tercongok bangun pukul 6.30 pagi dah.Kawan-kawan yang lain, jangan jealous ye.

Ok. Entry kali ini berbau cari pasal.Coursemates yang lain kebanyakkannya kena keluar awal sebab jarak sekolah dorang agak jauh dari town. Caitlyn dah datang tengok kami semalam.Tanya macam mana sekolah,boleh catch up tak dengan associate teacher and all kinds of things.Oh.By the way, she's the programme director for the international education.Basically dia yang pantau progress kami during TE.Ada masalah apa-apa rujuk pada dia.

Bila sekolah dekat dengan town, tendency untuk drop by few buildings yang cantik sangat tinggi.Camwhore.Perjalanan yang patutnya ambil masa 15 minit jadi 30 minit.Tsk.

6 comments:

KERAK NASI said...

heheh. dasar camwhore.
mana post senget manja lagi?
hihi..

aMoR said...

haa hujan bru lepas turun

Eazy Izzuddin said...

awal2 lah pegi kelas tu
hehe

Softtouch [Hanim] said...

bercamwhore habis2an zack...bkn senang nk pg tempat org tu..nnti balik msia adelah kenanagan kat tmpat org...

Dee said...

bestlah dkt je tmpt ngajar..kwn lain mesti jeles..hahaha..

Peri PiA said...

cantik pic last tu :)

adik akak,kelas pkl 9,8.50 pon dia sempat lagi..tmpt sebelah dgn hostel dia jer :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger