Online users

Follower

Saturday, June 26, 2010

Nak baju kurung lagi.

Rasa macam nak minta tok tolong postkan banyak sikit baju kurung.Sedap sebenarnya pakai baju kurung.Rasa selesa.Tapi nak langkah besaq tu ja yang tak boleh nak buat.Kena jalan sopan-sopan.Aku bawa dua pasang baju kurung ja.Dah hentam pakai satu.Tinggal satu ja lagi.Orang utara cakap buat beda nak pakai time raya nanti.Baju raya tahun lepas.

Time kenduri tahlil.

Time TE.Hahaha.Recycle baju sama.Sayang nak pakai lagi satu baju.Lagi boleh hentam pakai yang ni, kita pakai.

Psst..bangga oh boleh pakai baju kebangsaan kat sini.Banyak mata yang memandang.Semua cakap cantik.Ehem.Tengok model la.

Aku emosi sikit bila sebut raya ni.First time nak experience raya jauh dari family.Huwa! Tak aci la depa boleh makan satay.Nak juga!

6 comments:

Peri PiA said...

memang sweet z@ck berbaju kurung

raya,erk...alololo nty akak tlg mkn kan :D

I_Hate_Lolipop said...

aku suka baju kurung..senang nk kencing.

Whoopz said...

Ala takat satey tu hang bakaq sendiri je kat sana zack.. Sabaq no.. Hahah..

@juera said...

ni la mse nk knalkn bju kebangsaan kita zack..nti pakai kebaya plak eh~hihi

Judiene said...

you look shweeet!

XP

♥♥♥zakiah♥♥♥ said...

pakai byk2 zack.. bia derang pn nk ikut jgk zack pakai bju kurung..:))

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger