Online users

Follower

Saturday, June 12, 2010

Sakit kepala otak @_@

Serius dah penat study.Mulalah nak buat kerja gila.Habis semua chatbox orang aku nak interframe.Buat luahan perasaan.Serius shit sakit kepala otak ni bila terlalu push diri untuk baca semua nota.Itu la.Dulu orang pesan start study awai-awai hang ketegaq tak mau dengaq.Last minute macam ni baru hang kelam kabut nak pulun jegi' semua nota.Biaq pi kat hang.Huhu.

Tak sabarnya nak habis exam.Jealous oh tengok orang di sana dah habis exam.Orang di sini masih struggle nak habiskan satu trimester yang penuh pancaroba ini.School experience is coming up.Lepas tu pi Auckland.Lepas tu pi main ski.Oh.Syok syok.Duit pun bakal melayang.Tak pa.Once in a lifetime. =)

Eyh.Mesti ampa bosan kan aku asyik duk cerita pasal exam ja.Tak pa.Tunggu sat naa.Habis ja exam, aku cerita pasal Wellington pula naa.Oh oh.Cepatlah hari Isnin.

p/s :Ketegaq = Degil , Jegi'= Merenung dengan pandangan yang tajam. (nooh..description tak boleh blah)

8 comments:

AcanCapik said...

stended la last minit, baru la student. hehe...

bagus la ko ni, setiap entry boleh kata ada vocab utara... hoho...

Ahmad Syazwan said...

study perkara wajib

aMoR said...

maxis untok kamoo...

mkn panadol le...xpon ubt KK

AISHA SAAD said...

aku pon asyik2 citer pasal exam jekk.
orang menyampahh eh??
hahaha
tak kira jugakkk!

HonEyBuNNy said...

hhaha...sama la..ila pn nak exm dah mgu dpn..uwawwawa....gd luck..

Nunady said...

Wow..besnye dapat main ski...dy ski dalam krete je...gud luck yeah!

I_Hate_Lolipop said...

kalau kau malas...nanti kau kerja pencacai najis je.mahu?

Whoopz said...

Bungy jumping is wut u need rite n0w.. Hahah.. :p

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger