Online users

Follower

Saturday, June 26, 2010

Smiggle



Smiggle, the Australian hottest stationery brand yang cukup famous kat NZ ni.Kalau kat Malaysia, kita ada Stabilo.

Al-kisahnya boleh tergoogle pasal benda ni after budak Room 6 duk kecoh pasal barang smiggle which they said quite expensive to buy.Dalam kelas, dorang tak habis-habis promote smiggle.Kalau siapa yang ada smiggle tu, kira up la.Tapi serious cantik stationery smiggle ni.Very the colourful.Memang sesuai sangat untuk budak-budak.

Aku tak pasti brand ni keluar ke tak kat Malaysia.Zaman kegemilangan alat tulis dah berakhir buatku.Pergi kelas pun mana ada pencil case.Bawa pen sebatang ja.Hoho.
One of the smiggle product.

Patutlah bila Minah hilang one of the smiggle pen ni, dia dah menggelabah taik.Satu set costs you NZD 12.Convert duit Malaysia? Tak sanggup nak berhabis kat pen colourful.Beli pen cap Tesco sudeh.

Kinda like the logo.Simple but yet stylo meh.

3 comments:

sizukaDeboss said...

oh aku ingat squiggle tadi.hakhak.

Whoopz said...

Logo sempoi.. Gwa suke..

Sharinginfoz said...

wow macam2 ada kan

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger