Online users

Follower

Saturday, June 26, 2010

Dapat kad dan feeling hot.

Time tengah bersembang dengan Lily, tiba-tiba Minah(bukan nama sebenar) tarik baju aku.Bila aku toleh, dia kasi ini.

Kantoi double chin.Hahaha.

Olololoo.So sweet ok.Rasa macam hot pula tiba-tiba.Tahu tak apa yang dia tulis dalam tu?

To Zack

Thank you for comeing and helping our class.

From Room 6 *smiley face*

Kan aku dah cakap, mat saleh pun buat mistake dalam spelling.Memang sesuai untuk menggambarkan pepatah mat saleh ini : Nobody's perfect.Ohoo.

By the way, thanks Minah!

6 comments:

Muhammad Adam Rayyan said...

wooo tlg dapat kad ek? beshnye..

dabel chin takpe... nanti balek mesia pegi london weight management hehe

I_Hate_Lolipop said...

comeing...comei giler..hahaha

meo tinggi said...

kami xhot tp cool...

LALA said...

haha kantoi la gila

AcanCapik said...

bagi nama minah kat oputih tu. haha...


zack, mulakan pelan diet yang bersesuaian... =p

Att Ashburn said...

sise= size
togeter= together
dan banyak lagi.
mine is much more better, not to brag, but diorg ni take for granted. mcm BM kita la haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger