Online users

Follower

Thursday, June 3, 2010

Sumpah susah =(

Test tadi susah. Serius susah. Tak pernah aku blank teruk macam tadi. Tengok first soalan pun dah tercengang tak tahu nak tulis apa. Serius. Minah cina kat sebelah berjaya psycho aku. Cara dia pegang pen dan tulis jawapan buat aku gerun. Semangat gila dia mengarang essay. Aku? Banyak melengung. Tenung la soalan tu lama-lama. Tapi, idea tak keluar. Rasa susah hati gila tak dapat jawab dengan lancar. Banyak sangkut-sangkut.

Aku rasa macam tak guna aku bersengkang mata baca segala nota. Satu habuk pun tak keluar! Ada yang keluar tapi benda tu aku pandang remeh. I mean, tak betul-betul fokus sangat. Aku banyak tengok bahagian lain. Tup tup keluar diagram entah apa-apa. Nak salahkan lecturer pun tak boleh sebab memang dia ada bagi lecture pasal benda tu. Aku yang ponteng kelas. Tapi, bila tanya kat budak yang tak ponteng pun, dorang cakap Anna tak emphasize pun bahagian tu. As if benda tu tak ada la penting sangat kalau nak dibandingkan bahagian lain. Aiyooh.

Keluar lecture hall, semua muka kelat. Dah la ni final test. Nak dapat A memang tinggal angan-angan je lah. Just fikir nak lulus ja ni. Sumpah aku tak kan ambil dah subjek LING ni. Nightmare. =(

11 comments:

hans said...

wah
bunyi susah gila tu

rhapsody LiN said...

adeyhh..

xpe2.. focus on the nxt subject.
klu mcm ni nk holiday pon x senang hati.


korg kt nz boleh fail x??
mcm kat QUT kitorg x boleh fail.. trus kne tendang. huhu

noor afzan said...

uu..harap2 awak lulus la zack..

ati said...

wish u gud luck.. mesia boleh... =)

yusuf mujahidin ™ said...

salam z

tkpe...cube lg ye..

Whoopz said...

Nex time jgn p0nteng2 lg.. Gud luck lg sekali..

Rara said...

xpela..dh buat pn kan..tawakal jela k.. :)

Peri PiA said...

take care dear,good luck

jgn sedih ye

usaha lagi ye??

Hizami Rahim said...

hype.
ku pun selalu rasa macam tu.
tapi kita berserah la.
tawakkal.
biar Allah tentukan keputusan nanti.
;)

Dee said...

tulah..lenkali jgn ponteng kelas..tp yg dh berlalu biarkan berlalu..tumpukan pd paper lain lak..

Softtouch [Hanim] said...

xpelah ..jgn ssh hati...kak pun pernah mngalamai ape yg zazk rasa nie..InsyaAllah mesti lulus punya

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger