Online users

Follower

Wednesday, June 23, 2010

Tak elok amal favouritism.Tapi aku amalkan juga.

Aku tahu tak bagus dan tak digalakkan untuk mengamalkan konsep favouritism dalam kelas.Kena berlaku adil kepada semua orang.

Tapi aku rasa masing-masing ada favourite person yang dia suka tengok bila dalam kelas kan?Hohoho.Aku dan Lily memang target sorang budak perempuan ini.Ya.Kami bersetuju bahawa dia sangatlah cantik.Berpontensi untuk menjadi hot bila besar nanti.Weyh.Potensi la.Bukan pontensi.Pon pon ni jangan sebut.Sensitif.Kang terasa hati pula Ariel Peterporn.Well, she's a Maori.Pipi merah-merah, kening tajam dan bulu mata yang sangat cantik.See..ini baru betul teaching observation.Hahaha.Observe habis bulu mata budak-budak.Punya tadak kerja dalam kelas.

Bila dapat chance mengajar si cantik ni, rasa happy oh.Macam jumpa Lady Gaga.Err.Berlaku la sikit bias bila mengajar.Aku asyik bagi chance kat dia bercakap.Yang lain aku pilih juga cuma aku tak puji melambung macam apa yang aku buat kat si cantik.

Gila kijam kan teacher Zack ni.Pilih yang comel-comel ja.Yang belemoih buat bodo.

9 comments:

Peri PiA said...

mcm pengadil bola sepak,xblh ckp psl fav team dia secara terbuka

pasti comel..pipi kemerah2han

black_mel said...

xbaik la mcm tu..jgn pilih kasih..tp ader x no dia?nk kawan dgn dia la..leh gak bawak dia tgk wayang nnti..hehe..

Whoopz said...

X aci.. X adil n gwa x setuju.. :p

Cieut Nizar said...

haha.. aku pun sama zack.. time SBE, klu masuk kelas mst pay attention kat bdk2 yg comel2 ja.. ish3.. x tau la nnt jadi cikgu mcm mna.. x kan nak bias lg kan... HOW?

Badboy91 said...

kah3!! is every teacher like that?
well, x salah asalkn x obvious~

nabilah abd rahman said...

ok je..normal kalau mcm 2..sbb kita msti ada yg kita suka n da yg kita xsuka but try bg attention kat yg lain2..jgn biar diorg terasa..^_^

.alie. said...

masa sbe dlu mmg xdpt lari dr kita aims kt budak2 y comel kacak2 mcm tu...


=)

eDdY said...

letak la gambaq dak tu..hehe

Softtouch [Hanim] said...

lumrah lah suka tgk yg cntik kan..tp bila nk ngajo tu biar adil sbb kesian plak bdak yang lain sbb xrase ape yg zack ngajo tu...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger