Online users

Follower

Wednesday, June 23, 2010

Hantu MJ lagi.

Dorang kena buat research pasal wind.So, waktu Inquiry class tadi, setiap orang dapat satu notebook untuk search website yang berkaitan dengan wind.Lenovo you'olls.Maju gilo.Si Xavier ni terbuka satu website yang ada link youtube.

"Guys, it's Micheal Jackson's ghost!"

Mulalah ke laut.Aku pun tak tahu macam mana dorang boleh terbuka link pasal hantu Micheal Jackson.Kononnya ada orang tercapture roh MJ kat depan cermin kereta.Ada awan bentuk muka MJ la dan banyak lagi.Nonsense semua tu.Tapi, hang faham-faham ja lah budak-budak ni macam mana.Bila sorang discover pasal benda yang dirasakan cool,mulalah bising satu kelas.Tarik perhatian yang lain.

Aku nak marah memang tak reti.Lagipun rasa macam tak ada hak nak interrupt time dorang tengah belajar melainkan Niamh suruh.So, aku biarkan jelah dorang buka youtube.Duk tak lama lepas tu, Niamh bagi warning kat dorang.No Youtube.Hahaha.Padan muko.

Psst...rupa-rupanya setiap kelas dalam sekolah ni ada blog.Nak kena copy url esok ni.Nak follow.Wahahaha.

9 comments:

Att Ashburn said...

haha.. seb baik rural school.
suh diorg follow z balik wahaha..
kene la plak tulis in eng blog after this, tak ? :P

sI tEDI said...

hantu? aduhai!

[z@ck] said...

Att Ashburn..
tak payah tulis dalam BI..google translator kan ada.hahaha.tapi sah direct translate.rosak bahasa.

si tedi..
hahaha..budak2..faham2 je lah

YamMy said...

pergh, setiap kelas ade blog?? huhu. sungguh ku x sangka.

Izzatul Ismail said...

hehe comel je budak2 tu

Peri PiA said...

antooo larikkk

wah ade blog!

Softtouch [Hanim] said...

klako tetiba hantu..he he he..betul x betul blakang kira bg dorang..he he he

ARC™ said...

ko kate nonsense, aku kate rubbish heh

Anonymous said...

bukan hang kata nama tak bulih letak ka? privasi?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger