Online users

Follower

Wednesday, June 9, 2010

Thanks sayang.

Terharu habis bila sweetheart ku mendendangkan lagu Happy Birthday di corong telefon.Siap ulang dua kali lagi.Walaupun jauh beribu batu, rasa macam dekat pula bila dapat dengar suara dia. Hehe. Ini first time kot aku rasa terharu macam ni.Ku kelu seribu bahasa tak tahu nak react macam mana.Terus pekup muka kat bantal. Guling-guling atas katil.Mujur dia tak ada depan mata. Renyih toksah duk kata la. Sampai ke telinga kot.Hihi.

Aku : You kat mana ni?

Dia : Kat luar rumah. Hehe.

Aku : Tak ada orang ke kat situ?

Dia : Tak ada. Erm. I ambil masa lama juga nak nyanyi ni. Siap praktis lagi.

Oh.Kamu sweet la sayang.Thanks for the call.Happy oh. Rasa macam nak lompat atas trampolin.

Begini la gamaknya bercinta jarak jauh. Cinta antara benua der.Terpaksa tahan rindu yang membara dalam hati. Huahuahua.

21 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wahwahwah.. romantik ko. tak tahan!! haha..

sI tEDI said...

ehem!

aLeen aVriL said...

ingtkan single..


upenye dah ade bf upenye..

mish.qist™ said...

wiwiwttttt..
gile switt.

sebakk dowh cinta antara benua nih..
boifie anda sweet bangatt..
baekk gilerr..

pasni, blik dr NZ, terus kawenn oke??

aLya said...

uiii..serOnoknye...:-)

farah said...

wowo bestnyer..romantik giler tu..pasni nak pakse bf i buat mcm tu plk!!ngeeee

AMIRA IS MIRA said...

yes..cinta beribu jarak batu mmg excted la kalo yg tersyg call and nyanyi macam tue.speechless sgt la kan

@rE-LonG said...

HappY Birthday zack ;)
klakar la..segan eh..hihi

lumut said...

igtkn single.x jd nak ngurat.
epi besday budak

bvlgarigirl @ Arianna said...

Happy birthday zack! Harap belum terlambat nak wish ni. Nak nyanyi2 suara tak sedap macam your bf. =P

Tengok ada something for you in my blog

Softtouch [Hanim] said...

alololo..sweetnya...akak dpt bygkan mcm mana...so sweet lah bg zack..hepy birthday

POSH76 said...

wah romantik gitu...heppy birthday dear hehe

nursarah said...

phewittt. romantik!

kojah said...

sape bopren ko??????????????????????????????

intan izani said...

hehe
akak la keseganan bile bace
happy belated birthday
bile eh?
sama zodiak la kita
;p

Izzatul Ismail said...

huhu so sweet :p

Peri PiA said...

manis nya,bunga2 cinta :D

Fana Flora said...

so sweet :D

AcanCapik said...

aku relax je cinta 2 benua... =p

Nurul Zaty said...

akka zack!!

hepi besday! wah bes nya ada buah hati tlg nyanyikan..hee

Najib Arteta said...

Tudia aih, xhabaq kat kawan2 kata dah ada boipren...hahaha..apa2 pn hepy belated birthday my pren...hihihi

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger