Online users

Follower

Wednesday, June 9, 2010

Birthday Si Tinggi.

Tepat pukul 12 malam, housemate pun nyanyi lagu birthday. Dengan dihadiri tetamu jemputan iaitu Elin dan Wawan, majlis makan kek pun bermula. Just a simple celebration. Makan kek dan beramah mesra.Nak kata surprise, tak juga sebab aku dah tahu dorang buat kek. Memang kami plan nak buat kek since dah lama tertunggak hajat tu. Semalam baru buat. Kebetulan macam kena pula nak sambut birthday aku dan Nik. Oh ye. Saya dan housemate saya berkongsi hari jadi.

Asalnya topping coklat je. Tiba-tiba keluar bilik ada pula tulis nama Nik Zack atas tu. Kreatif oh depa ni. Tak ada icing pisang pun jadi la. So, kek ini dinamakan kek pisang coklat.


Yeah. Kami berebut nak potong kek.Nampak aku pula yang terlebih over.


Gambar gegar sebab tukang ambil gambar tak tahan nak gelak tengok cara Neda suap kek kat aku. Nooh. Sakan gelak.

Terima kasih buat housemateku yang bertungkus lumus menyiapkan kek ini. Punya takut kami keluaq bilik, depa jadi undercover spy kejap. Berjalan slow-slow pergi dapur untuk hias kek. Hahaha.Sayang you'olls.

17 comments:

Izzatul Ismail said...

sodap je kek tu

cha said...

sonok tgk korng gelak2 happy je :)

sI tEDI said...

nyum nyum!

fathiahRAIHANA said...

bahagia nye :)
happy befday :)

cikgadis konfiuss said...

jeles pla tgk kek tu! gahaha
hepi besday! hehe

lumut said...

kesian gile member kau yang pakai towel pink tuh.die mrh x gamba die ni masuk blog?haha

Dee said...

happy birthday nik..bestnya ada org buatkan kek cekelat..

Whoopz said...

Gwa terasa gatai nak nyanyi..

1.. 2.. 3..

"Allah selamatkan kam0oo..
Allah selamatkan kam0oo..
Allah selamatkan Zafirah insan tinggi..
Allah selamatkan kam0o..."


Hahah..
Epy birtday lg skali kat hang zack...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie besday to u..hapie besday to u..hapie besday..hapie besday..hapie besday to u..semoga kebahagian dan apa yang di impikan akan menjadi satu kenyataan..amin...

makdara terdiva said...

hepi besday 2 u.. :)
semoga dimurahkan rezki selalu

dd dudu said...

hihi nak gelak tengok pisang jadik huruf2 tu.. sgt lucu dan comel :'D

hepi besday zack!
may all ur dream comes true (^o^)

noor afzan said...

happy birthday zack..
dan kawan kamu nik tuh..

bestnya sambut same birth date ngan membe.
btw, kek tu nampak sedap.

Peri PiA said...

kek penuh ksh syg

aMoR said...

happybrithday via bluebarry...

Fathi Adha said...

bahagia..

selamat hari yg mendewasakan.. :)

Judiene said...

happy birthday zacky!
hahaha

btw, mne dpt header tuh??

black_mel said...

nyum2...sedapnya...nak sikit.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger