Online users

Follower

Wednesday, June 9, 2010

Muka busuk potong kek.

Ada lagi surprise rupanya. Semalam aku tidur lewat.Dalam pukul 3 pagi baru lelap lepas reply semua wish kat FB. Pagi ini dalam pukul 7.30 pagi, tiba-tiba Wan ketuk pintu bilik. Cakap ada orang hantar parcel. Nak kena aku sign parcel tu.Aku pelik juga takkan parcel si pengutip durian dah sampai. Mula-mula aku buat bodo ja. Malas nak layan. Tidur lagi sedap. Tapi Wan tak berhenti-henti ketuk panggil. Potong stim betul la. Gagah juga bangun dengan taik mata penuh, ayaq liuq basi tak dan nak lap.

Wuargh.Mamai mode.Maaf.Costume sama. Nama pun surprise. Mana sempat nak pakai cantik-cantik.

Elok buka ja pintu,nampak Kema duk bercangkung pegang kek.Ky, Elin, Ada dan housemate ku juga ada menyambut aku depan pintu.Hahaha.Nyanyi lagi sekali lagu birthday.Clap clap clap. Memang muka busuk la wa cakap lu. Dengan mata tak larat nak buka besaq-besaq, suruh potong kek.Nik pun sama. Muka busuk juga. Nik sempat bisik lagi, perlu gosok gigi ke pagi ni? Hahaha. Tak senonoh.

Kek coklat lagi! Happy Old Day Neeq and Zack. Tak pa. Nik lagi tua. 22.Hahaha.

Kali ni nampak Nik menguasai kek.Tak pa. Kasi chance sama lu Nik.

Baby tee dari Elin tinggi.Adakah burung hantu tembam ini simbolik kepada diriku? Oh. Tidak.
Necklace dari Wan Z yaww.

Terima kasih darling-darling semua. Terima kasih untuk kek coklat, egg tart dan soto ayam yang sangat sedap. Terima kasih kerana sanggup meredah pagi yang sejuk demi men surprise kan diriku ini.Aku sayang ampa semua.

p/s : Team surprise masuk rumah ikut dapur melalui tingkap. Takut kantoi kalau lalu ikut pintu depan. Aku tidoq mati kot semalam. Tak sedaq apa dah.

12 comments:

Kie-yu said...

woh!
bestnye dpt surprise
Happy Birthday!

joegrimjow said...

wish kat FB dan sini cukup la kot
hehehe

Softtouch [Hanim] said...

mesti terharu kan...dah lah duk jauh dr kluarga nasib ade kwn2...

she_mah said...

Happy Birthday :)

Hizami Rahim said...

haha.
wow.
baby t tu sgt comel.
;)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

owh..sib aku x lambat nak wish lagi...selamat hari lahir zack...moga ko sentiasa dibawah lindunganNYA...

Panjang umoq n murah rezeki :)

Sharinginfoz said...

potong jangan tak potong.......

Peri PiA said...

hihi comel juge,masham x? :P

bestnya diri disayangi :)

Nur Su'aidah said...

selamat hari lahir :)

co0L^^guRL said...

happy besday zack... :) smoga sntiasa berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi. study rerajin n take k..

black_mel said...

happy birthday...semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki..

Othman Juliana said...

happy birthday dear :)
check email-birthday card for you~ wink!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger