Online users

Follower

Wednesday, June 9, 2010

Zumba!

Serius rasa letih satu badan sebab tak cukup rehat. Gilo. Tak pernah cek bangun awai pagi makan kek dan egg tart. Tak pernah bangun awai pagi bersilat buat brunch. Hahaha. Demi kawan-kawan yang datang celebrate my big day, aku lupakan segala letih. Siap boleh berzumba lagi. Hehehe.

Sementara nak tunggu soto Neda masak, kami berzumba dahulu. Mari kawan-kawan.

Pada minit pertama, si matahari dan si tulip masih mampu tersenyum dan mekar mengembang.

Di pertengahannnya, matahari sudah menunjukkan tanda-tanda hendak layu dan kecut.Si tulip pula masih lagi energetik mengikut step Zumba yang semakin lama semakin susah.

Ok. Tulip dan matahari dah penat. "We need water! We need water!" kata mereka.

Si matahari dan tulip kembali bertenaga apabila bunga raya turut join berzumba.Oyeh!

Agak-agak ketiak dah basah dan berbau tengik, baru depa stop. Lepas tu makan soto ayam. Hahaha. Tambah kalori balik.

Tapi serious boleh kurus kalau berzumba macam ni tiap-tiap hari sebab exercise dia memang yang hard core punya. Caca, Salsa, apa lagi? Semua ada. Part salsa tak boleh blah. Susah kot nak goyang-goyang pinggul. Ariba ariba!

11 comments:

Nur Su'aidah said...

hahahaha. comel jaaa bunga matahari :)

Whoopz said...

Gwa x taw ape tu zumba.. Zuma gwa taw..

black_mel said...

haha...funny2..cool...

Izzatul Ismail said...

bagus utk diet ni huhu

Farah said...

semangat gila Ada okayh. ahaha
pic 2! comel...ahahaha

Hizami Rahim said...

haha.
nak ikut zumba jugak boleh?
;)

Att Ashburn said...

animation kt muka wan z , elin, and kema tak boleh blah hahaha

sI tEDI said...

yg dekat lappy tu comellah rambut dia

Dee said...

dh mcm teater kanak2 lak akak tgk..kepala ada bunga2 matahari..hehehe..

Peri PiA said...

bakar jgn xbakar :D

penari zumba said...

waaa zack jahat!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger