Online users

Follower

Thursday, July 29, 2010

Awat kelam kabut ni?

Awat semua pakat suruh aku packing barang dah?Lambat lagi kot aku nak balik.Hahaha.Hati sangat teruja duh.Tak sabar rasanya nak jejak kaki kat kampung tercinta.Tapi, perjalanan masih jauh.Assignment baru satu yang submit.Ada berbelas-belas task lagi nak kena buat.

Target this sem nak baiki grade yang agak merosot last trimester.Kalau tercapai target tu, baru sedap sikit nak balik.Hehehe.Pembakar semangat ni.Walaupun tak sempat nak raya puasa dengan family, raya haji pun jadi la.

Tehee.Sukanya. =)

10 comments:

Hariz said...

Wahhhh.. Mau Ikut Balik KG :p
InsyaAllah Terbaik K :)

New Entry Prof-Hariz
Keajaiban Malam Jumaat

Rara Nasiha said...

kalau aku jadi kau pn,mst tak sbar nak balik weh. rindu kot.

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

hehee.. jgn dok pikir nk balik sgt sis.. concentrate on ur study dulu.. kang tganggu plak.. hati di malaysia.. badan kat sana ^__^

Privacy_Resident said...

Kepang kepung kepang kepung!
bunyi kompang orang kampung sambut kepulangan! Hahaha

Latest Updated From Me: Body Shop (Kedai Badan);)

Att Ashburn said...

yep. fokus on study first ..all da best!

PutRee SeJiNjaNg said...

salam dear...

cuci gbr free...wah best tu..hehhe =)

PutRee SeJiNjaNg said...

oopppsss sory dear...aku tersalah tekan ko nye comment...hehhe..tu yang salah tempat komen..hahhaha...pagi2 dah buat hal kat blog org kan...soryy ekkk yunk...

erm papa pun gudluck yunk..=)

eDdY said...

biaser la..
perasaan excited tu mmg ader walaupon lmbt lagi..hehe

AcanCapik said...

aku nak datang raya haji kat rumah ko bleh? haha...

Softtouch [Hanim] said...

sem ni mesti zack boleh...yelah semangat nk balik Mesia..u can do it zack...tiket tu bape hinggit zack?share2lah cni..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger