Online users

Follower

Friday, July 30, 2010

Print gambar free

Aku dapat coupon free untuk cuci gambar.70 keping free der.So, aku pun select la gambar untuk print.Sekarang ni semua benda nak pakai online termasuk la cuci gambar.Just log in account kat Snapfish then kita upload gambar dalam satu album.Nak banyak album pun boleh.Then, select la gambar mana untuk print.Just bayar untuk postage sahaja sebanyak NZD 4.95.

Memang berbaloi habis.Cuma bagi aku, 70 keping tu tak mencukupi.Dasar suka bergambar kan, sampai gambar nak print pun beratus-ratus.Tsk.

Nanti kalau aku kahwin, entah berapa ratus keping pula la gambar aku.Mesti lagi banyak kan.Jenuh print.

12 comments:

Att Ashburn said...

wow. byk tu hehe. jeles nye zack

Sharinginfoz said...

memang senang kan zaman ict ni macam2 boleh buat

Tudung Mana Anda Suka?

eDdY said...

mmg x cukup tu..
patut 1000 free..baru best..heee

AcanCapik said...

Satgi jenuh nak tatap balik semua gambaq tu... =p

baincardin said...

Salam.

Jom kita berkongsi maklumat tentang 'Sabar Dalam Al-Quran' ^_^

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah..murah tu..la ni aku x cuci gambar pun letak dalam pc jer huhuhu

klu cuci lagi puas hati kan :)

apis said...

Woah! BEst woh! haha...

Aku punye latest post:
Mangga Ad Lagi Hebat Dari Nuffnang?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

semua tu kenangan kan? bukan senang nak g oversea. so kena tangkap beribu2 gambar la zack.

Peri PiA said...

best nya foc

digital sekarang ni,amek la byk mane gmber

mase snap best jer..jenuh nak pk mane gmbr yg best

ikut ati sume nak print

syafawani said...

kalau dah bergambar p satu tempat pon da lebih tujuh ploh keping kot..ihik..pilih betoi2 na..yang havoc2 kasik cuci..

Att Ashburn said...

att dpt 80 zack. thanks bebyk hehe

MieZa said...

wahh..best nye z@ck..free 2..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger