Online users

Follower

Friday, July 30, 2010

Perihal update blog

Sebenarnya sangat susah untuk update blog everyday except kalau idea tengah banyak, berderet la entry aku.Kalau tak, memang satu ja la entry per day.Aku pula style yang menulis backspace, menulis backspace.Memang cerewet sikit bab penggunaan bahasa.Ecewah.Kalau boleh nak readers senang faham apa yang aku tulis.Sebab tu tak ada shortform.Oh.Tolonglah.Aku cukup anti entry short form.Otak lambat nak proses.Processor tak upgrade lagi.

Paling kurang aku update 5 kali sehari.Kalau terlebih rajin, sampai 7 post sehari.Gilo.Kualiti memang macam hampeh la kan.Tulis ikut suka hati ja.Kalau boleh, aku selitkan la sikit unsur lawak bodo bangang dalam entry.Bosan juga entry nak serius memanjang.Untuk siapkan satu entry, ada kot makan masa hampir sejam.Hahaha.Menaip kejap then otak jam.Buka FB dulu, youtube dulu.Agak-agak dapat idea balik, baru sambung tulis.Hohoho.Mana tak lama.

Rasanya bila guna loghat Kedah, entry automatik akan jadi sedikit lawak kan?

15 comments:

Hariz said...

Cargaihla kakak tinggi
mai guna loghat kedahh
kami tak sabaq nak baca nie
dah la kami pembaca setiaa
tudiaa aihhh

New Entry Prof-Hariz
HADITH MENGENAI WANITA

[z@ck] said...

Hariz..
noh..hebat hang cakap kedah =P

[S]itie [B]Um [B]Um said...

ops..sy suka shortform. x reti nk eja dh. =p

[z@ck] said...

Siti Bum Bum..
short form yang biasa ok..ni kadang2 sampai melampau sgt short formnya.sebab tu jadi meluat

Att Ashburn said...

lawak bodo bangang? hahha..
betul2. ya Allah, sakitnye la mata kalau entry tu sume pakai short form trus tekan butang close. haha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

jangan ah ko bantai semua loghat kedah. nanti aku tak paham lak. ehehe.

[z@ck] said...

Att Ashburn..
hahaha..sama!

Oshinz d senorita..
pernah ke aku buat entry fully Kedah? tak pernah kot.hahaha

Dee said...

dlm bz2..byk gak update..mesti nuff kencang neh..hehehe..

eDdY said...

tu dia..
xder idea pon leh sampai 4 5 post sehari...hehe
lagi banayk lagi i suka...
short form..simple okay..
teruk sgt..malas nak baca..hehe

[z@ck] said...

Dee..
tak kencang mana pun sis =)

Sharinginfoz said...

buat auto / schedule posting ok juga, bila ada idea tulis banyak2

Jom Hotdog

nabilah abd rahman said...

loghat kedah pon ok jugak..rasa cam bes ja nak baca...

Raihanna said...

actually rai selalu juga ikuti blog nie =)
betul tu...
kadang2 sampai naik kering idea nak pk nak update ape...
tapi kalau rai dah tinggalkan blog...
alamatnya berbulan2 takde entry..
haha....
tol2..
dlu rai belajar kat matrix kedah..
suka org sana cakap....
comel =)

NeenaAnuar said...

akak pun tension biler baca blog org yg suke pakai short form.. elok2 nak baca... terus terbantut! :D

miss nina said...

betul tu zack..best je
teringat kampung halaman :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger