Online users

Follower

Wednesday, July 7, 2010

Cornwall Park


Hari kedua kat Auckland lebih bermakna sebab member yang lain dah sampai Auckland.So, tak ada la gambar asyik sorang ja.Bosan juga berjalan berdua ja.Lagi ramai, lagi meriah.

So, off we went to Cornwall Park and One Tree Hill.Pak cik driver drop kami kat depan Cornwall Park.At first, tengok macam tak ada apa sangat.Bila explore satu park, humangaih...besaq nak mampuih.Tak sedaq pun dah pusing satu park sebab terlalu leka dengan pemandangan yang sangat cantik.Subhanallah.

Cuaca terik.Harus put on shades.Gedik habis.Hahaha.

Kawasan ni berbau taik lembu sebab ini kandang lembu.Hohoho.

Sesat der.Terpaksa refer map.Ini baru betul tourist.




Dah sampai atas puncak Cornwall Park.

Bersambung.

3 comments:

shinawawa eyenie said...

bestnya jalan-jalan

Softtouch [Hanim] said...

best lagi....
untungnya zack..jgn tinggalkan satu tempat pun utk snap pic tu..berharga tau zack kenanagn2 tu..akak mampu tengok jelah..

tujuhhariseminggu said...

wah... agak tinggi ye cornwall park <--- eh, nama dia cam pinggan mangkuk correlle plak... :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger