Online users

Follower

Wednesday, July 28, 2010

Dah jumpa mangsa bayarkan shawl.

Dah jumpa mangsa kat Malaysia.Tak lain tak bukan ialah buat hati pengarang jantung sendiri.Terima kasih daun keladi tolong bayarkan.I owe you a lot.Jangan letak interest tinggi-tinggi naa.Tak sabar nak tunggu selendang and inner baru sampai.Weehu.Dan dan cemuih nak pakai selendang yang ada dalam drawer.Hohoho.

Untuk siapa-siapa yang berminat nak beli shawl or inner syria dengan kadar yang murah sila klik [sini].Special sebab boleh pilih tone inner syria sendiri.Woh.Suka suka.Yang penting ada international posting. =)

Tak terasa duit habis mengalir sebab duit sini besar dari Malaysia.Kena pula time duit Malaysia tengah jatuh.Lagi la tak terasa mahal.Hahaha.RM 50 baru NZD 21. Hihihi.

5 comments:

Rara Nasiha said...

weehhuu..pasni boleh la pakai dah. :)

sizukaDeboss said...

haha betui sgt tuh zack.ak bru rembat bape shawl tah rituh.tak rse sgt pun.tp ble takde duit skg nih trase plak kan.kuang3x~

sI tEDI said...

tudung raya! yey!

suhaisweet said...

Nice friend..visit mine if u free ekh ;D

eDdY said...

waaa..best la dier ada org tolong bayar kan..hehe
anyway..leh wat simpan pakai raya(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger