Online users

Follower

Friday, July 23, 2010

Dah sampai dah.

Huish.Dah sampai dah buku yang aku order tu.Baru ja semalam receive e-mail yang buku tu on the way.Bajet 2 3 hari baru sampai.Tup tup pagi ni dah ada depan pintu rumah.Ni yang sayang MightyApe ni.Hahaha.Baru nak sayang.Sebelum ni sumpah seranah lambat reply email la pe la.

Terima kasih CourierPost!

Ehem, saja letak gambar parcel dengan alamat terpampang dengan harapan ada yang kirim kad raya untuk orang jauh ni.Err..baju raya pun ok.

5 comments:

att said...

dr uk pun 1 minggu, apatah lg nz, kan..
ok, bacelah buku tu elok2. hehe

[z@ck] said...

att..
baiklah..hehehe

baincardin said...

Salam.

Cahaya-Bagaimanakah rupa kebesarannya? Jom kita menghayatinya bersama! ^_^

Sharinginfoz said...

selamat baca buku

The Power of Blog

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cam pos laju jerk kan..xjelas la alamat tue..xleh nak hantar kad raya apatah lagi kueh raya..hehehehe :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger