Online users

Follower

Friday, July 23, 2010

Saya sayang rumah saya.

Saya sayang rumah saya kerana

Rumah saya selalu dikunjungi sanak saudara dan jiran tetangga.Bila kawan-kawan datang, mereka boleh baring terlentang, baring menyenget, dan duduk tersandar tanpa perlu berlanggar bontot dengan orang sebelah.TV saya banyak siaran.Sampai Channel 100 woooh.Rumah awak ada ke?Lagi satu kan, rumah saya ada dishwasher besar.Sebelum ni kami tak pernah guna pun.Dua malam lepas baru start guna sebab saya tak larat nak cuci pinggan mangkuk yang sangat banyak.Ye lah kan.Rumah banyak kunjungan.Pinggan mangkuk kotor mesti banyak juga kan (Nak habaq kata kuat menjamu orang kebelakangan ni.Ceit.)

Saya saaaayaaaang rumah saya.Oh Joy, please let us stay here.

Entry ini dikeluarkan bagi menyatakan perasaan sayang yang tak berbelah bahagi kepada kediaman 40 B, Adams Terrace.Next month kena apply lain untuk accomodation hall for next year.Kalau boleh tak nak pindah rumah.Dah sedap duduk kat sini.Minta-minta dapat stay.

10 comments:

AcanCapik said...

oh, kena pindah pulak ea. ikut sem ke apa?

Softtouch [Hanim] said...

ooo kene pindah plak yer next year..ala xbestlah sbb dah biasa ngan umah itu sebelum nie

[z@ck] said...

AcanCapik..
kena apply lain..kalau nk stay rumah tu pun kna apply juga.kontrak setahun ja

Softtouch Hanim..
tataw lagi kena pindah ke tak.harap2 tak la =)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rumahku syurgaku...saya sayang umah saya..sebab ada laki saya..hahahaha tiba2 kan.. :P

[z@ck] said...

Purplelicious..
hahaha..itu pun a part of rumah juga tu..hehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

alololo.. sayang rumah awak juga. ehehe.

an_nissa89 said...

kemarin baru isi accomodation form..mintak shared room kt te kota hinga..mintak2 la dpt..zack tlg doakn ye..!~~ =)

[z@ck] said...

Oshinz d Senorita..
hehehe..gedik la ko

an_nissa89..
oo..ye ke..erm..jgn risau la.boleh dapat punya coz dorang utamakan 1st year student kat sini

♥ juhairah ♥ said...

wow. rumah sendiri ke? best nye =)

[z@ck] said...

juhairah..
rumah sewa =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger