Online users

Follower

Friday, July 23, 2010

Silent Game

video

This is how Silent Game looks like.Basically, each player kena pilih kad apa yang dorang nak kumpul based on the same colour group which is Red+Yellow or Green+Blue (Ubahsuai dari kad UNO).Nombor yang sama dan group colour yang sama.After dah kumpul, kena letak kad tu slow-slow kat atas lantai menandakan dia dah menang.The last one yang letak dikira big loser.Boo!

Game ini addictive.Kalau nak main, dinasihatkan main time weekend.Kalau tak, sampai ke pagi duk kocok kad.

6 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

macam tak paham je. hish.. nak kena pegi beli UNO balik ni.

Dee said...

bestnya bila main game gini ngan kwn2..mmg susah nk berhenti..

Att Ashburn said...

zackkkk...
nak dtg main hehe

[z@ck] said...

Oshinz d Senorita..
hahaha..kna berguru dgn aku ni.meh meh..

Dee..
yup yup..hilang stress =)

Att..
mai la umah Att..sleepover

sizukaDeboss said...

cam best oh.rasa cam pnh men dlu.tp cm dh xphm rules die.zack ko kne bt entri psl rules silent game nih.haha.kot bjgkit plak addict dekat oklen.kehkeh~

[z@ck] said...

sizukaDeboss..
ok2..nanti aku buat..hehehe =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger