Online users

Follower

Friday, July 23, 2010

Delivery pizza di malam hari.

Manusia ni kadang-kadang tak pernah puas dengan apa yang dia ada.Tak sampai sejam telan makanan, nak telan lagi.Salahkan winter.Kerja nak menyumbat ja.Boleh pula tengah malam semalam buat pizza delivery.Pukul 10.30 malam ok.Memang perut lembu sekoq sekoq.Syok nak makan ramai-ramai sambil main UNO.Hahaha.Balik balik UNO.Cemuih kot ampa nak dengaq.

Nooh.Sampai 4 kotak.Kami ambil sweet chilli,garlic prawn and seafood.Sweet chilli terbaik.Kebuluq kebuluq.

Eceh.Selendang tu main pakai pusing atas kepala ja tu.Dah serupa Somalia dah weyh.Polisi kat sini, pizza akan sampai within 30 minutes.Kalau lambat, kita dapat pizza for free.So, semalam punya semangat check masa kot kot la mamat delivery lambat hantar.Yup.Dia lambat.Tapi seminit ja.Takkan nak buat kejam tak bayaq pula kan.Seminit ja pun.Dimaafkan.Lagipun dia penat tercungap panjat tangga rumah aku.Olololoo.

Jangan sesekali kamu meng convert kan harga ini ke currency Malaysia.Nescaya kamu akan bersalah di kemudian hari.

17 comments:

MieZa said...

sedapp nya pizza =(

lumut said...

auxkland puney pizza tetap terbaik..setuju?

=p saje nak way hang jeles..

tp aku kat sini bape kali je setahun makan pizza.

lidah melayu tak macam kau.haha.joking je beb

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya..mmg kene salahkan winter sbb bila sejuk perut lapar..kesian perut kalu ignore kan dia...

Dee said...

dh lah mmg terasa2 nk mkn pizza..zack lak gi tepek gambar pizza..adoi..next week kena gi beli ar ..kt bwh ni je..hihihi..

[z@ck] said...

Mieza..
serbu pizza skang!hahaha

lumut..
hahaha..aku pun lidah melayu gak weyh.tak boleh tinggal smbal belacan.ini selingan di malam hari ja..hahaha..

Softtouch Hanim..
winter jahat! hahaha

Dee..
tunggu apa lagi sis..serbu Pizza la langsaikan hajat di hati tu..

murnimahyum said...

eh, sme la, td i lunch pn mkn pizza gak...

[z@ck] said...

murnimahyum..
ada jodoh barangkali =P

Att Ashburn said...

haha. ayat last xle blah. menyesal ye kalau convert?
zackkk..ni yg nk sleepover buat slumber party ni hahaha

AMIRA IS MIRA said...

terliur jap tengok pizza!

Cik Ayen said...

patutla hang tnya cheq dh mkn ke belom. rupnye ade entryy pasal mknan yea.. serius lapaq !

Judiene said...

sumbat lg perot tu byk2
bila berat naik gadoh nak jogging la, diet la
haishhh

XP

Peri PiA said...

cedapnya,mkn selagi blh mkn z@ck.kalo blh tahan,tahan hehe

puasa dah dekat ;P

erm,kalo xconvert $ kita kotak 40 hengget?? murah le

deus X machina said...

apa barang pizza...lempeng la woi
erk888

Cheno said...

woww,dah meleleh air liuq den.hehe

NeenaAnuar said...

tuuu diaaaaaa... makan pizza RM100++... hahahaha...

jaga2... makan banyak sangat nanti moK! :p

hans said...

nih tiba2 rasa macam nak gi pizza hut makan pizza baru meatball nih


P/S : Review Film : Ong Bak 3 Memang Lucu! Hahaha!

RoSe_ViOleTE said...

dah 'ter'tukar ke MYR lah Zack...
ouhh2~~
memang bersalah.... =_="

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger