Online users

Follower

Saturday, July 24, 2010

Bila dah terlelap...

Dua malam dah kena penyakit tidur awal ni.Dengan laptop biar on sampai ke pagi.Nasib baik terbangun sebab terdengar azan subuh dekat laptop.Kalau tak pasang azan tu, gamaknya sampai ke esok pagi tidur tak sedaq apa.Hmmph.Azan subuh ni bunyinya macam spooky sikit sebab suara muazzin ni besar lepas tu bergema.Mana tak terkejut kalau tengah nyenyak tidur.Rasa macam dalam movie hantu.

Asalnya nak lelap kejap ja.Bila dah selubung bawah duvet, memang terus hanyut bai.The power of duvet.Aku perasan satu benda la kat sini.Kalau tidur, tidur yang memang tidur la.Tak ada pusing kiri kana main handset sebab tak boleh lelap.Kalau kat Malaysia, jenuh baca doa, baca majalah nak kasi mata lelap.Lagi satu, kat sini sekali ja aku baring atas katil.Kalau nak dibandingkan kat Malaysia,asal nampak ja katil dan ada free time, terus bum tidur.

Kenapa dan mengapa? Itu yang kita tak tahu tu.

4 comments:

sizukaDeboss said...

samalah kita zack.mybe sbb sejuk so hibernasi pun mnjadi sgt terbaik.heeee~

[z@ck] said...

sizukaDeboss..
maybe jugak..have a nice weekend dear =)

Peri PiA said...

sejukkk kot hehe

[z@ck] said...

Peri PiA..
maybe la =)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger