Online users

Follower

Thursday, July 1, 2010

Dah sampai

Currently in Auckland.

Perjalanan yang sangat panjang.Nasib baik bas berhenti banyak tempat.So, tak ada la susah sangat nak solat or kencing.Bila telan ubat mabuk, tidoq memang tak ingat dunia.Syurga syurga.Terjaga pun bila bas berhenti mengejut.Lepas tu buka bekal makan fettucini goreng then tidur balik.Itulah kitaran hidup selama 11 jam dalam bas tadi.

First impression bila sampai Auckland, macam KL duh.Highway bertindan-tindan.Memang sebiji macam KL.Ada pula Sky Tower kat tengah-tengah city.

Sekarang ada kat Huia Residence.Tumpang bilik Dibah.Esok cadangnya nak pergi Auckland Museum dan Auckland Domain.Macam tak percaya ja dah sampai Auckland.Wahahaha.

Gambar tak sempat transfer lagi.Later ea.

9 comments:

sizukaDeboss said...

oh dekat huia ke zack.selamat datang:)

AcanCapik said...

hamboih, bestnya duk jalan2... nak souvenir weh. poskad ke, jadi la. haha...

Hizami Rahim said...

hamboi.
auckland?
kat mana ek?
wakakaka.
buta geografi seyh.
:'(

Dee said...

mlm minggu lalu tv3 ada tunjuk aktiviti2 kt auckland..antaranya sky jump from the sky tower..pastu..mcm yg zack penah naik tu..apa ye..swing something..then mcm 4wd adventure..best..gi ar try..hehehe..

Nur Su'aidah said...

ARC pun pergi Auckland jugak!

Mawar_berduri said...

wa.....tak tau la ble bley sampai sane ...huhu..nanti upload la gambar kat uckland Museum dan Auckland Domain tu... huhu

Whoopz said...

Nex entry taruk gambaq byk2.. X dpt pegi dpt tgk gambaq pun jadi la..

Fatin Aliyya said...

wah bestnya dh smp auckland..jg dr.=D

PinQib said...

hee.. nak tgk picta yer;//


Jum singgah belog Pink!

Jeles dengan PINK !

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger