Online users

Follower

Wednesday, June 30, 2010

Sem break and result.

Dah check timetable untuk next sem dan so far tak ada kelas hari Jumaat.Minta-minta la tutorial tak ada yang sangkut on Friday.Timetable kali ini agak suck la sebab critical subject pukul 4-5 petang.Jadah apa la kelas time tu.Huhu.Kelas paling awal pula on Tuesday pukul 8 pagi.Memang terbaik.

Bersyukur sangat dapat ambil elektif yang aku pilih.Tak kena reject dengan Jonathan.Next sem memang totally internal assessment.Tak ada exam.Mana lagi susah? Exam or Assignment?Aku mana-mana pun boleh.Pressure tetap sama.Cuma keputusan aku ni pun ikut kawan juga.Tak tahu nak buat keputusan sendiri sebenarnya.Bila dengar kawan berhujah patut ambil yang ini yang itu bla bla bla, ok nak ambil juga la.Hoho.Senang je kan?

Result untuk this sem dah keluar.Guess what? Aku kutip semua grade.Huhuhu.A, B dan C. Memang kena buck up lagi untuk next sem.Jangan mudah putus asa.Itu ja la kata-kata yang aku pegang dari dulu.Teruk mana pun kita, still ada ruang untuk perbaiki kelemahan diri.Kita rasa kita dah berusaha habis-habisan, tapi still tak dapat apa yang diinginkan.Mesti ada something wrong.Aku dah figure out masalah aku dan aku dah jumpa puncanya.

Tuhan itu Maha Adil.Muhasabah diri jalan terbaik.

10 comments:

Judiene said...

everything happen for a reason
maybe nnt ko akan stdy lg kuat bila tgk grade exam yg x bape nak lawa tu
stdy smart, dont stdy hard

ohh, xsgke aku bleh tulis ayat skema!!
XP

Whoopz said...

never giv up!!! u rawks gurl...

En iLham said...

wah
bagus ade pemikiran postitf macam ni
hehe
apepun all the best for da next sem ya

Softtouch [Hanim] said...

jgn putus asa...lg pun oklah keputusa tu janji luluskan..xpe ade amsa utk perbaiki lagi..dun give up...teruskan usaha ok...

meo188 said...

yeah!!!!!
movin on!

mr.syazwan said...

perjuangan belum selesai

teruskan


go go go

hehee

Dee said...

usaha lg sis..gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya..

PinQib said...

bg aku.. esemen la plin susah


Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!

HonEyBuNNy said...

ya...never gve up zack....cayook2...;-)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hihihi don't putus asa tau :)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger