Online users

Follower

Wednesday, June 30, 2010

Am going to Auckland.

Tomorrow, am going to Auckland.Weehu.Tak sabar nak sampai sana.But before sampai, terpaksa melalui 12 jam yang bosan sebab naik bas.Bertolak awal pagi dan yeah, malam ni nak tidur lewat so that esok badan akan rasa letih dan ku akan tidur sepanjang perjalanan.Lepas tu telan pula ubat mabuk.Memang masyuk la habaq hang.Yup.Aku lebih suka tidur kalau travel jauh dari menikmati pemandangan sebab kepala memang tak boleh tahan pening.Especially kalau naik bas.Kalau naik kereta boleh tahan lagi.Aku tak tahu kenapa aku memilih untuk mabuk kalau naik bas.Sebab bas tinggi kot.So, bila bergoyang sikit effect memang terasa kat kita.

Aku pergi Auckland dengan Att. Bakal bertemu dengan si Lumut.Hang tunggu la Lumut.Aku bawa pom pom pi sokong hang time BERSATU nanti.Oh.By the way, BERSATU game ini macam sukan antara pelajar Malaysia di New Zealand.So, tahun ni buat kat Auckland.Maka, ramailah student Malaysia yang berkampung di sana nanti.Kental oh depa yang join BERSATU ni.Training time sejuk.

So, maybe blog ni akan kurang berupdate for a week.Still, aku akan cari ruang untuk update juga even satu pos sehari.

5 comments:

Peri PiA said...

akak mase2 kecik2 kot mabuk...xingat dah..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

marila bergoyang~~
marila bergoyang~~
hehe.. ko jangan tido lewat sangat. kang tak dapat g aukland naye weh..

sizukaDeboss said...

beli blackberry sebijik zack.bleh update tetiap hari:)

x-po said...

semoga ko terus berjaya di sana ye

----------------------
Egokah jika tetap pendirian?

PinQib said...

mlawat la slagi boleh..

Jum singgah belog Pink!

Cute tu hodoh!

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger