Online users

Follower

Wednesday, July 28, 2010

Fikir 2 3 4 5 kali

Keputusan masih belum dicapai tapi hati kata nak balik.Cuma perlu consider few things sebelum buat keputusan.Memandangkan aku nak juga kerja kutip buah tu which is on 11th Dec to 20th Jan so, tempoh yang sesuai untuk balik adalah sebelum kerja iaitu pada bulan 10 hinggalah awal Disember.Cukup la tu balik sebulan lebih.Sempat kot nak qada' balik semua jenis makanan.Sempat kot nak lepas rindu kat family.Cuma sekarang tengah tunggu confirmation dari tuan ladang cherry whether dia serius nak recruit aku jadi pekerja dia atau tak.Bila dah dapat fixed date, baru sedap sikit nak konfirm tiket balik Malaysia.

Encik Duncan, please reply my e-mail.Walaupun bulan 8 tak masuk lagi, tapi I tetap nak tanya pasal summer job tu.Alaa..kira halal la 2 hari lagi nak masuk Ogos.Oh.Minta-minta la dapat.

5 comments:

hans said...

kenapa dengan kerja part time tu?

P/S : Hans! Asak Makin Kurus Bebenor Nih?

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

wah.. pemetik cerry dan pengait rambutan. so match la kan pekerjaan korang dua ni. best kot. satu experience yang lain. hope ko dapat ah job tu.

eDdY said...

menarik...
kutip cherry ek..
konfem la leh dpt..dun wory...
so..esok g beli tiker flight cepat2..nnt habes..(cam goreng pisang plak..haha)

Judiene said...

hope everything will be ok
balik la sini, kami semua merindui hang
hahaha!

::NaS:: said...

lah,aku ingat cuti ko jatuh dlm raya.silap komen la dlm previous entry.malu cheqqq....

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger