Online users

Follower

Thursday, July 29, 2010

Wellington Harbour


Wellington Harbour

Disebabkan harbour ini panjang sampai ke Oriental Bay,maka macam-macam benda boleh buat.Antaranya ialah

Main roller blade dan cycling.Sejam NZD 6.Agak-agak nak extreme lagi, jangan pakai protection kat lutut dan kepala tu.Hahaha.

Ambil angin.Telan la angin harbour ni sampai kembung perut tu naa.Ramai juga couple suka lepak kat sini.Tambah pula sunny.Lagi la ramai yang suka berjemur.

Busking.Ini dah jadi macam benda biasa kat sini.Pergi mana-mana pun mesti ada street performance.Kena yang sedap, sedap betul.Kena yang suara sumbang, terus hujan Wellington ni.

Main air.Ada certain time mat saleh ni suka buat photoshoot terjun dalam laut.Macam ni haa.Sejuk kot kalau buat time winter ni.Sanggup ok demi sekeping gambar yang cantik.

Main UNO.Ini budak Malaysia ja yang buat.Hahaha.

10 comments:

eDdY said...

mmg kawasan ni luas ker??
macam best jer..(^^)

[z@ck] said...

eddy..
yup..mmg luas pun =)

ken said...

yeap. nice place =)

Sharinginfoz said...

tak pernah cuba roller blade ni.... macam seronok aja main benda alah ni

Keputusan Cabutan Bertuah

suhaisweet said...

Nice place..Nice entry friend...visit my latest entry today..;D

[s][u][e][h][a][n][n] said...

amboi ang...syok tok jenjalan :)

hans said...

wah,.....macam meriah2 jer dkt situ...
asal hang tak terjun sambil suruh member ang snap gambar?
hahaha

P/S : Hans! Asal Makin Kurus Bebenor Nih?

nabil_potter said...

zack, yang tudung pink tu sapa?
ang jadi balik ka?
beli la tshirt nz sehalai..hehhe

nabil_potter said...

baju kuning tu????macam kenal..

ザ-sylver-shooter said...

naik beskal kene pakai helmet gak ke?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger