Online users

Follower

Thursday, July 29, 2010

Tak keruan.

Tak keruan der.

Cepatlah reply wahai Encik Duncan ooiii.

Selagi tak dapat jawapan dari Duncan, selagi tu lah aku tak boleh nak buat keputusan whether to come back here or cuti sampai habis dekat Malaysia.I would like this to be surprise.Konon-kononnya tak nak la bagitahu dia until the day I'm going back to Malaysia.Tapi semalam overexcited.Tak boleh simpan sorang-sorang.Terbagi tau dekat dia dah.TER ok.Hahaha.Family pun tak ada seorang lagi yang tahu.

Alaa.Tak pe.Rasanya buat masa sekarang ni tak ada family members yang sempat baca entry ni.Peak hours.Semua busy.Hahaha.Dan dan rindu kat Malaysia.T_T

11 comments:

rhapsody LiN said...

smoga dpt job tu

;)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kahkahkah.. bile dah excited memang selalu akan TER dengan cepat.

syafawani said...

ooo semalam tu tengah diskusi dengan tuutt apa..hehe

syafawani said...

ooo semalam tu tengah diskusi dengan tuutt apa..hehe

eDdY said...

haha...
TER tu xper...x sengaja(^^)

suhaisweet said...

Dropping here...nice entry friend, visit mine..latest entry for today ;D

hans said...

alih2 family hang dah baca
hehehe

P/S : Dulu Bencinya! Sekarang Sukanya!>

Dee said...

all the best zack..hopefully dptlah keje tu ye..

Peri PiA said...

ehem3 rindu ye :D...semoga ade rezeki z@ck..Amin

lumut said...

bak alamat cik duncan tuh..aku nak try apply lah..=p...

email ke?anta cv ek kt die?bg kat fb nye message pon ok..kt forspring pon ok..

duta_illuzm said...

lu tinggi maner??

p/s:wa pun tggi...ahaks...

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger