Online users

Follower

Tuesday, July 27, 2010

Great-tasting Chicken Burger at McD

Nak tahu juga kan apa kebenda GCB tu.Al-maklumlah, setiap outlet McD diseluruh negara tak keluarkan same product at the same time.Tertakluk kepada negara tu sendiri.Rasanya la sebab kat NZ tak ada pula keluar iklan pasal GCB ni.Tengok ramai blogger Malaysia duk cerita pasal GCB.
[Credits to DragonCity for the awesome pic]

Apa ke benda GCB tu? Ni haa cek nak habaq mai.GCB stands for Great-tasting Chicken Burger dan merupakan produk terbaru dari McD.Sekali imbas lebih kurang macam prosperity burger cuma description burger ini lain dari yang lain sikit.

Adjektif yang sangat banyak untuk describe burger ini which is grilled whole chicken thigh layered with glorious char-grilled sauce and topped with gorgeous crunchy lettuce.Pergh.Meleleh kot.Part lettuce tu memang tak boleh sangkal la.Memang nampak betul-betul segar dan crunchy.Part sauce wallahualam.Tak pernah rasa lagi.

GCB is only available at 11.a.m to 4 a.m while stocks last.Kempunan aku nak try GCB ni.Huhu.

27 comments:

syafawani said...

mcm sedap ja weh..hehe

MieZa said...

terliur pulak tgk burger nie..wawa

princeduyong said...

memang sedap...grilled chicken...

JANDA BAIK

[z@ck] said...

syafawani..
tak tau la rasa apa sebab tak pernah rasa..huhuhu

Mieza..
apa lagi..sila ke McD =)

princeduyong..
=P

Softtouch [Hanim] said...

mmg sedaplah tp mcm xrase kenyang je zack..tp akak rase lg sedap spicy ciken mc deluxe tu..

[z@ck] said...

Softtouch Hanim..
ye? saya tetap suka ayam McD.gulp.terliur plak.

eDdY said...

xder peluang lagi nak g try...
tgk la kot2 ujung minggu ni..hehe(^^)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

aku pun x cuber lagi neh..nyum nyum

I_Hate_Lolipop said...

time aku tgh miskin tahap mama kedana ni la kau nak tunjuk McD. haih...haih (mengeluh sambil buka purse)

[z@ck] said...

eddy..
nanti gitau rasa dia macam mana ok =)

suehann..
cuba weyh..sementara stok masih ada

I Hate Lolipop..
hahaha..aku tak bersalah

rhapsody LiN said...

haha,, in pon rasa bnde yg sama psl gcb ni.

i dh try
;)

[z@ck] said...

rhapsody LIN..
how was it?

LORD ZARA 札拉 said...

belum try lagi~

tapi nampak gambar teringin.

ha ha ha~

[z@ck] said...

LORD ZARA..
hahaha..at least ko boleh try juga..aku? sobs

Peri PiA said...

akak dah mkn jumaat lepas,hubby akak bwk cedap gak..bg akak ade rase kicap sikit...creamy mayo..mase akak ngah nmpk la juicy isi aym nya hehehe

akak ni poyo sikit,kalo mkn mek d..nak yg mek d happening contoh yg dekat dgn titiwangsa/sentul..sebab kat own buliding kan...kat atas ade open air lagi..blh tgk bola LCD tv

[z@ck] said...

Peri Pia..
hohoho..cerewet la ni ek

nani said...

sedap tau zack :)

[z@ck] said...

nani..
urgh..terliur =(

hans said...

aku dah makan dah
2 minggu lepas kut
tapi biasa2 jer
ayam dia je sedap sikit dri biasa

P/S : Kena Tidur Awal Nih! Esok Ada Kelas Pagi!

sizukaDeboss said...

boleh makan ke dekat sini weh?*terliur pnya pasal*haha~

fYZa said...

mmg sodap~~!!

KERAK NASI said...

aku dah mkn..serius sedap wehh..

zikeryhassan said...

kena try dgn kadar segera ni.

AcanCapik said...

rasa nak pegi mcd lah malam ni. nak kirim? =p

FeeQ said...

haha ya ya.. not all the McD outlet sell the same things... like @ taiwan got McD pork burger XP

teDDy said...

huhu memang sedap....teddy dah mam..sedap giler leleh air liur siott!!!...tp ader serten2 part kata x sedap sbb dgg ayam dia x rangup dia lembik je...sbb nye dia isi bahgian drumstik bab tu dia x berapa ranggup...tp obviously memang SEDAP hik3~!!!...(betul ke aku type ni)...memang sedappppp~!!

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site zacksygfaiz.blogspot.com
Is this possible?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger