Online users

Follower

Tuesday, July 27, 2010

Adik lelaki sepet.


Tak pernah terfikir untuk ada satu chemistry yang kuat dengan Zul.Apatah lagi time kami kecil dulu, kami kuat bergaduh.Memang tak boleh tengok sorang senang sikit mesti nak cari pasal.Ganas tak ganasnya aku ni, aku pernah tertolak dia ke pintu yang menyebabkan kepala dia berdarah.Cuak der.Apatah lagi bila dia menangis punya kuat.Drama je lebih mamat ni.Saja nak grab attention lebih-lebih kan.

Nak ngorat adik, kena ngorat akak dia dulu ok.

Sekarang bila dah besar, jadi rapat pula.Kongsi minat yang sama.Paling obvious both of us fanatik dengan High School Musical.Hoho.Kantoi.Time aku susah aku cari dia.Pinjam duit, pinjam kamera, pinjam hp.Tang pinjam duit tu memang berbulan juga la aku ambil masa nak bayar balik.Alaa.Lelaki kan mana pakai duit sangat.Plus, Zul dulu duduk asrama.Memang duit tak bersentuh pun.Ini haa.Akak dia yang suka sentuh duit adik.

Pagi tadi aku dapat PM dari Zul.Cerita pasal his current life kat UIA.Bro,nice to hear from you.Ingatkan dah lupa kat akak kat sini.Ok.Buat touching pula si kakak ni.Hohoho.Study smart eh.

9 comments:

Zqah Ail said...

smart gak adik .. umo brp ? hahaha

Dee said...

adik ensem..x isap rokok kan? sbb tgk bibir dia pink je..hehehe..

KERAK NASI said...

waahh..promote2..

hehe..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

phheeewwwwiiiiittttttt phewit!! ehem ehem.. boleh ngurat tak? haha.. tumpang lalu kak zack. hehe.

[z@ck] said...

Zqah Ail.
18.. =)

Dee..
tak hisap rokok..berani dia hisap..kena luku la dgn saya.hahaha

KERAK NASI..
hahaha..

Oshinz d senorita..
dan dan kak zack naa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

slalu memang cam tue..kecik2 pantang jumpa keja nak bertekak ja..tapi bila dah besar..jadi kamceng..nak2 lak adik beradik xramai kan..cam akak la..huhuhuhu..

Peri PiA said...

kopipes la muke korang hehe

akak dulu penah terpukul adik lelaki akak dgn rotan bulu ayam,lebam idong dia (T_T)..sebab degil..akak dulu garang

erkkk

AcanCapik said...

stended la weyh. aku dulu berkelahi tak ingat ngan adik bawah aku. la ni dah ok dah... huhu.

eDdY said...

stakat gaduh tu biaser la adeq bradeq...
time kecik2 dulu pon samer..kaut sgt gaduh nyer..
dah besar2 ni..ok dah...
kadang2 bila igt balik cam lawak jer..haha

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger