Online users

Follower

Tuesday, July 27, 2010

Why Insan Tinggi?

Jawab tag pulek.

1. what's the name of the blog and why u named it so?
Sebelum lahirnya 'Insan Tinggi', ada nama lain untuk blog ni tapi aku sendiri tak ingat.Hahaha.Zaman awal-awal buat blog macam harom sikit entry.Memang childish habis.Short form bagai.Aku namakan 'Insan Tinggi' sebab itu betul-betul reflect diri aku.Walaupun ada orang yang lebih tinggi dari aku, aku tetap nak kategorikan diri aku sebagai Insan Tinggi.Hohoho.Layout blog pun dah banyak kali tukar sebab aku ni jenis cepat bosan dengan layout sendiri.Ada free time asyik nak usik semua setting.

2. when did you started blogging?
August 13, 2008. Orang first yang aku refer untuk buat blog ialah my bestie, Adawiah.

3. your first follower
Sumpah tak ingat.Huhu.

4. something for att
Thanks for being my friend.Thanks for tagging me too!

5. next 6 cute blogs:
Siapa ada free time, dipersilakan buat tag ini ye. =)

6 comments:

Hariz said...

Kamu tinggi ke?

:P

New Entry Prof-Hariz
Ingat! ! ! Untuk Hidup

Att Ashburn said...

att awal lagi blogging hehe

eDdY said...

167cm tu tinggi gak kan..
mmg padan kot ngan nama blog..(^^)

Peri PiA said...

should i change my to to insan ketot hehe :P

nice blog anyway

hans said...

ko memang tinggi pun kan?

P/S : Rajnikanth Nak Datang Malaysia? Biar Betul?? Nak Kena Pergi Jumpa Nih!

AMIRA IS MIRA said...

tetiba rajin nak reply tag nie..sebab sikit soklan

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger