Online users

Follower

Tuesday, July 27, 2010

Minta tolong kepada semua...

Ok.Sekarang dah gila dengan inner syria yang colourful tu.Dah mula belek-belek blog yang jual shawl.Laju je tangan ni mengorder.Argh.Dah lama simpan niat nak memiliki inner syria colourful ni tapi sampai sekarang still illleeekk.

Sekarang ni jadi pening kepala pula fikir method nak buat payment.Mengikut cakap tuan kedai, kalau buat payment guna Western Union,dia charge mahal. So, tak ada option lain melainkan minta tolong sanak saudara di Malaysia untuk tolong bayarkan dulu guna akaun CIMB or Maybank.

Ke ada method lain untuk transfer duit dari NZ ke Malaysia without high charges? Anyone?Kalau Maybank2U tu macam mana pula ek? Ish..aku memang lembabwe sikit benda macam ni.Tulun tulun.

Kalau tak ada juga, aku kena la start cari mangsa yang sesuai untuk dahulukan duit dia dulu.Muahaha.

6 comments:

sizukaDeboss said...

memang kne crik mangsa zack.haha.ak bru je order arituh.mtk org tlg byrkan dlu.sbb memang caj nz-msia mahal.sbb utama: dorg xleh direct convert duit.tah cmne pun ak xphm.caj bleh smpai $100 kot.lg mahai dri brg tuh.huhu~

[z@ck] said...

sizukaDeboss..
tu la pasal.aiyoohh..

eDdY said...

kalo maybank2u tu kena ader account maybank..
pastu kena g atm plak tuk activate yg online banking...
sng2 suruh org la yg tolong bayar..hehe
masuk buku 3 lima..hik3

sha sha =) said...

zack... cr blog yg trima payment via paypal ok?? :) ada extra charge but xde aa byk sgt :)

Att Ashburn said...

paypal another alternative. jimat, but if it involves rm100 ke atas, worth it la. die potong dalam 3.5% dari duit tu je. berbanding western union, die tolak nzd25. ok,att mmg pakai paypal, senang. gune kad kredit je.

maybank2u boleh. tapi kene ada duit. even kt oversea, mcm gune anz bank je. kite transfer duit kat bank account org tu.

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

o9 je maybank2u. transfer duit ke acc supplier, charge rase nye tade! sbb mama shag salu buat cmtu. ihik. sila cuba :D

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger