Online users

Follower

Tuesday, July 27, 2010

Minta maaf

Minta maaf kepada semua tak sempat nak blogwalking minggu ini sebabnya busy.Huhu.Sebab tu la aku tak suka weekdays.Ada ja benda yang nak kena setel.Nak kena hantar task itu, task ini.Draft itu, draft ini.Aduyai.Stress stress.Muka pun dah naik macam-macam.Sempat nak update blog ja.Itupun autopublish.Apa ampa ingat aku rajin sangat ka nak tunggu cangak depan laptop update blog on time? Non-ado.Tak sempat der.

Ini pun pakai hentam main tulis ja ni.Luahan perasaan yang tulus mulus dari hatiku.Cepat fikir nak tulis apa lagi.Cepat cepat.Huurrrmm...

Tak ada apa dah kot.Oh.I miss you all so much.Eceh.Gedik.

p/s :Motip letak gambar tu? Kot kot ada yang rindu aku, tataplah gambar tu puas-puas.Hohoho.

7 comments:

Cieut Nizar said...

good luck for everything! :)

LORD ZARA 札拉 said...

takpe2~

cheq paham~

:p

farha ni said...

semak ah kerja banyak! hahah good luck Zack ^^

eDdY said...

gudlak...
aq yakin yg ko bole zack..(^^)

Rara Nasiha said...

lawa view gmbar tu. :)

I_Hate_Lolipop said...

weh ko raya sana ke?

black_mel said...

xpe...buat jer keje ko bagi siap....dahulukan mana yg mustahak..

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger