Online users

Follower

Wednesday, July 28, 2010

Mini survey to all

Aku perasan satu benda.Comment mencurah ke daun keladi kalau aku buat entry pasal makanan.Wah.Nampaknya semua lebih sukakan entry makanan ye? Tapi aku ni bukanlah yang jenis selalu makan kat luar.Nak tayang gambar makanan memang tak ada melainkan kalau korek gambar kat google image.Koleksi gambar peribadi pun tak banyak gambar makanan.Gambar syok sendiri banyak la.T_T

So, meh nak buat survey sikit la kat sini.Ampa suka aku buat entry pasal apa?

1) Personal and family?
2) Cerita cinta?(Ergh.Bosan kot)
3) Makanan?
4) Current issue? (Memang lambat sikit la nak absorb isu semasa.Tak jadi current tapi previous issue.Hahaha)
5) Lawak bodo lagi bangang?
6) New Zealand?
7) Resepi?

Habaq mai kat cek naa. =)

14 comments:

farah haris said...

Makanannnnn! Ahaha
Sume2 pon best jeee

noor afzan said...

new zealand..
ahaha~

makanan pun besh jugak.

NeenaAnuar said...

of coursee akak pilih New Zealand! Ngeeeeeeeeee...

tapi kan memang tak dinafikan pun.. kat blog akak pun kalau tempekk jerk gambo makanan.... confirm mencanak canak org comment! hehehee...

[z@ck] said...

farah haris..
hahaha..macam mana tak berisi muak tu farah..asyik fikir bab food ja..haha

noor afzan..
noted =)

NeenaAnuar..
hahaha..tau x pa.org msia mmg suka makan kot

Sharinginfoz said...

pasal new zealand dan lawak bodoh ok juga....

Penulisan Anak2

jeBateja said...

Cek suka perihal tempat2 menarik New Zealand...tak dpt pergi...dapat tgk org pi...ok dah...

baincardin said...

Jom rileks layan HDR jap! yay! ^_^

baincardin said...

Jom rileks layan HDR jap! yay! ^_^

Eija said...

akak suka semua entry zack. so citer semua lah bleh? hehehe..

sizukaDeboss said...

makanan dgn wellington.heeee~

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ko pos entri jenis ape pun aku tetap bace. cume tak larat nak komen setiap entri. haha. banyak weh ko pos entri. sampai aku pun da takde idea nak komen ape. kehkehkeh.

zai said...

of coss new zealand dgn makanan kat sana ..hee

Helios said...

about new zealand...=)

eDdY said...

new zealand la...
makanan pon ok..lagi2 yg new zealand punyer..(^^)

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger