Online users

Follower

Thursday, July 22, 2010

I should call your full name.It's beautiful.

Before start kelas WRIT, Sue check attendance.Dah macam budak sekolah rendah pula.Panggil nama sorang-sorang.Kalau ada, angkat tangan.Sementara nak tunggu dia check attendance, ada la kot makan masa dalam 5 minit.

Bila tiba giliran aku, dia pun panggil "Zack?"

Aku angkat tangan.

"I think I should call your full name.Zafirah.You have such a beautiful name."

Agak terkejut sebab dia boleh sebut nama aku dengan betul.Aku angguk tanda setuju.First time kot lecturer refuse untuk panggil aku Zack.Ikut you la Sue.Kalau you boleh sebut dengan jayanya, dipersilakan.I mana-mana pun boleh.Zack or Zafirah.

What a beautiful name you have Zafirah. *kembang kempis hidung*

8 comments:

Sir Marcello said...

celah mana datangnya zack tue...btw, hampir sama jer nama kita...

bezanya ko versi awek..aku versi kacak tran tang tang~

molmolla said...

nk pgl zaf bulih?? :D

Fyzal said...

hehehe.. dah kene puji, takkanla tak kembang kempis hidung. :D

Mawar_berduri said...

Zafirah.....zack....dua2 pun o.k ....huhu

Softtouch [Hanim] said...

zafirah mmg sedap pun...

Whoopz said...

Jgn tersalah sebut zirafah dah ler.. Hahah.. Zirafah = insan tinggi.. Hurmm.. Hahahahaha...

ken said...

beautiful name =)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

okeh zafirah. haha. tak rock ah weh.

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger