Online users

Follower

Thursday, July 22, 2010

Budak zaman sekarang

Apa nak jadi dengan budak-budak sekarang.Dengan bangganya snap gambar angkat jari tengah.Bangga upload kat FB, bangga tulis F*** .Orang kampung baru nak up memang macam ni.Aku pula yang rasa annoying tengok minah ni.Dah la hang tu perempuan.Konon cool la kan buat macam tu.Muda lagi der.Well.Budak baru nak matang.Masih tercari-cari identiti diri.Pergi sekolah bertudung, keluar sekolah....(sila isi tempat kosong)

Entah apa apa.

17 comments:

molmolla said...

luaran tak mnggambarkan dalaman nyaa~ :D

nani said...

urgh. yucks. disgusting
br tadi kasi ceramah kat buadak2 form 4
"cuba jadi macam umur 16 tahun boleh tak? selama ni you all asik tunjuk perangai darjah satu ja. you all ni dh 16, dah boleh jadi pemimpin keluarga. awek pun takmau ngorat kalo perangai mcm darjah 1"

senyap sume terus. hahaha. berkesan

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

budak2 zaman sekarang..

sizukaDeboss said...

nasib baik kita budak2 zaman dulu

nursarah said...

hahaha.


nasib baik aku tak upload gambar sendiri dalam FB.

aku ni pemalu...tett

sI tEDI said...

tak guna akal ni

LORD ZARA 札拉 said...

bangang~
T___T

Mawar_berduri said...

wat malu je....mmmm rosak...rosak...

miera said...

mmg pon.. baru nak belajar poyo2 mmg mcm ni...

lumut said...

z@ck..jangan sedih..em permohonan ape yg kene tolak tuh?

Dee said...

tu x lg yg posing kembung2kan pipi..muncung2 kan bibir..geli je tgk..murahan sgt..

rhapsody LiN said...

huhu.. dia x paham kot ape mksud fuck tu...

noor afzan said...

die ikut trend je..
tak tahu apa2.
macam lalang.

mimi mimi said...

ak paling meluat budak2 macam ni. kt skolah blkg uma aku belambak kot..ada yg amik gmbaq tengah mencangkung dlm jamban. budak pompuan tuuuuuuu astaghfirullahalazim..

Kap said...

cakap dekat budak tu, "kalau kau kahwin nanti, kau jangan fxxx!!"

*reverse psychology*

boleh pakai tak agaknya, cikgu?

PinQib said...

haha.. bese lagh.. nk kut orang barat..ko jngn jd camni zack

Sekian. Eh. Ada update la. Jom singgah!

Aku nangis, muntah pening dalam sehari

FiQ said...

nak ckp pun xtaw da.. mkin dtgur, mkin menjadi..mkin dahsyat lak tu..hmm tpuk dada tnye selera..papepon.. jgn ptus asa untuk tgur bebudak ni

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger