Online users

Follower

Thursday, July 15, 2010

Kenapa akak makin tembam?


Akak, kenapa Bang Cik tengok akak makin tembam kat sana?

Err.Tembam kat muka ja kot.Badan tak kan.

Ha'ah.Kat muka ja.Makan banyak ka kat sana?

Noooh.Jujur betul adik aku yang sorang ni.Ye lah ye lah.Aku mengaku la aku makin tembam. Nak kata makan banyak tu tak juga.Sehari sekali ja makan besar.The rest asyik kunyah keropok bluebird ja.

Aku percaya cara kita pakai tudung mempengaruhi bentuk muka kita.Sebagai contoh :

Style 1:Zaman tudung bawal.Tak nampak tembam sangat kan?Just nice.Eceh.

Style 2:Pakai selendang sahaja.Satu yang syok bila pakai selendang ni, pandangan jadi seluas alam sebab selendang tu betul-betul melekat ikut muka.

Style 3 :Ini pula kegemaran aku sekarang.Pakai anak tudung syria dengan selendang.Erm.Muka yang panjang macam sampan jadi penyek macam dumpling.Double chin makin terserlah.

Disebabkan kebanyakan gambar dalam FB adalah dengan style 3, tidak hairanlah ramai yang kata makin tembam.Cey.Still nak defend diri lagi tu.Hohoho.

Kesimpulannya, ketembaman seseorang bergantung kepada cara pemakaian tudung.Sekian terima kasih.

13 comments:

Miss Kira said...

hahahahaha..
botol2..
^^

DeVoteD LilY said...

hahhaha..
btoii pirah tembam pipi ja..
y lain slim shady..
jeles aihhh..

noor afzan said...

haha..
tembam di pipi tu menujukkan ke 'cute'an.
so, tak perlulah dirisaukan yea.
ahaha~

Dee said...

yelah tu..pandai zack cover line ye..hahaha..

Whoopz said...

Lg skali.. Piiraahh.. Hahaha.. Cuaca sejuk.. Lemak pun membeku.. Hahah.. :p

Zulfahmi said...

Haha,klu laki lak ketembaman diorg brgantung pada ape?Kitorg x pkai tudung

ajjah said...

u look fine.. :)
betul la kadang2 cara pakai tudung buat muka nampak tembam...

come and visit my blog ya :)

hans said...

hahaha
aku rasa hang memang dah tembam dah nih
hahahhaa

Softtouch [Hanim] said...

betul zack..akak pun rase pemakaian tudung memainkan peranan.tu sbb akak tak pakai tudung lain selain tudung bawal..:)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hahahah setuju statment tu...ngeeeeeeee cara pakai tudung!

mida said...

orang pakai tudung uwn style gak aper...

Peri PiA said...

xkesah z@ck,akak sokong z@ck pakai tudung syria mcm akak ekeke.

ramai org duk tegur muke akak bolat..sesuai je pakai tudung ni kah3..kena gak tu kan..bolat muke ku

Cik Yayang said...

Cik Yayang suka tgk Zack pakai tudung style 3 tu..and agreed, cara pmakaian tudung zack mnmpakkan muka zack pn berbeza2 skit..{ckit je la}

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger