Online users

Follower

Wednesday, July 14, 2010

Lantak hang la Zack oii

Apasal entah minggu ni macam tak produktif langsung hidup aku.Rasa tak bermotivasi langsung nak baca case study yang panjang berjela dan readings yang sangat banyak.Semuanya fakta.FAKTA ok.Intensive reading memang membosankan.Alangkah seronoknya jadi budak-budak.Suka suki je boleh baca buku cerita Si Kancil dan Buaya, Ahli Sihir Hidung Panjang bla bla bla.

Orang cakap after dah kerja, kita akan rindu moment kita belajar.Adakah itu bermakna zaman bekerja lebih stress dari belajar? Mungkin juga.I try to make my student life better.Make it more meaningful and fun, but sometimes I just can't.Rasa beban sangat.Aku tahu aku kena buat, tapi aku tak buat.Aku tahu aku kena baca semua benda, tapi aku tak baca sebab malas.Memang jenis last minute.Entah bila entah nak berubah lebih baik.Haish.

Lantak hang la Zack.Janji bahagia.Result tak gempak jangan salahkan orang lain.Salahkan diri sendiri.

13 comments:

mr.syazwan said...

lantak p sama depa semua

janji zack TOTAP FUUUYOOOO

=_=

[z@ck] said...

mr syazwan..
yo fuyooo!!

Hizami Rahim said...

adeh.
hang sama macam aku seyh.
:D

[z@ck] said...

Hizami Rahim..
tsk.tapi hang pandai kot.

syafawani said...

kot mana pon mesti nak last minit gak..payah sungguh nak ubah menda tu..

MieZa said...

z@ack..kita sama lar =(

jeBateja said...

Nanti bila hang dah keja...hang taw lah betapa terseksanya merindui alam persekolahan.....selagi ada hayat...baik hang buat betui2....

PurplePolaris said...

i cakap psl student la..sebb i stil student, x penh jgk wat keja part time..for me, frankly speaking schools suck!bkn school suck, tp i yg meng'suck'kannya..hehe..benci2 giler study..bila msk tidoq nak rest, terbayng-byg2 lagi apa yg study.bgn esok, 1st thing pikiaq...owh aq tak baca lagi...x ka annoying tu?tambh2 klu studnt medik...uh uh...cana la nk hepi dlm study?

mmg i x sabaq nk keja nanti...da masalh, solve it then u come back home...insyaAllah relax...hehehe

sizukaDeboss said...

zack.kita sama tidak berbeza.tetiba.ak suka entri nih.nk tekan like bebanyak kali boleh?

Umie Nadhirah said...

yummy!

Cik Yayang said...

Iam agreed!
Bila dh kerja nnti, moments ngn kawan2 time blaja is the best moment woo..malas & kerja last minute masa student itu perkara biasa..hihihi..tp yg penting enjoy la kehidupan zack sbg student skrg ni..student oversea lak tu, sure lagi bnyk pgalaman & knangan..:-)

Softtouch [Hanim] said...

betul zack..takpe kuatkan semangat utk blaja ok...bkn semua org dpt blaja tinggi2 n dpt p oversea mcm zack..so kuat semangat ok...

cik selamah kundang said...

yep.zaman keje lebih stress dari study seriously.i really miss what i had back then.waaaaa

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger