Online users

Follower

Sunday, July 25, 2010

Makin ramai yang tahu.

Psst...makin ramai ahli keluargaku yang tahu pasal blog ni.Alahai.Segan la cek kalau macam ni.Tak rasa bebas berkarya.Eceh.Dah siapa suruh pasang SEO kan.Memang kalau taip nama penuh aku memang terang tang tang keluar berderet kat google tu.

Aku ok ja kalau dorang baca.Just jangan bagitahu aku yang korang baca.Aku segan.Ish laaa.Kalau orang lain tak apa.Ini ahli keluarga sendiri.Rasa macam nak tutup muka bawah bantai oh.Yang muda remaja aku boleh terima lagi.Jangan kantoi kat mak bapak sedara aku sudah la.Lagi segan.

Paling segan sebab url blog sangat tak boleh blaaaahhh.Blah la weyh.URL blog macam budak-budak.Cepat tukar.Geli oh geli.

p/s :By the way, url blog dah tak bermakna apa-apa dah bagiku.Piece of crap.Tunggu masa nak tukar je tu.(Rasanya dari dulu lagi kata nak tukar tapi tak buat lagi sampai sekarang.Tsk)

16 comments:

hudadida said...

hehe..faham2..
nak tuka, tp leceh kan..?
but once da tuka..ok da..=]

hans said...

hahahaha
tahu xper
segan beb bila orang baca pastu tanya kita apa kita tulis tu
hahaha

P/S : Kenapew Waks Niew? Shayer Tak Sukew Law!

TOLANIC said...

Tahniah kerana pandai bermain SEO! =)

KwOnG FeI said...

aku pun segan kalauy ahli keluarga aku tau..
tp terbongkar juga oleh kakak
parents tak tau apa otu blog..
macam sentias diperhati kalau diorang masuk blog sendiri..haha

Cik Ayen said...

ahaks! zack malu? cm xcaye je. haha.
zack! hang kot nk tukr url blog, habaq awal2.ttba hilang, jenuh gk mncarikkk

[z@ck] said...

hudadida..
agak leceh la..trafik jatuh.sementara nak naik balik, makan masa juga

hans...
hahaha..tau tak pa!

TOLANIC..
terima kasih =p

Kwong Fei..
hahaha..nasib baik parents ko tak celik IT sgt..kalau tak, habis la ko

Cik Ayen..
baik. akan ku beritahu kalau aku tukar url

Rara Nasiha said...

sogan weh kalau family tau. taknak aku. hehe

[z@ck] said...

Rara Nasiha..
terus rasa nak tutup blog.hahaha

Fatin Aliyya said...

kak firah : hehe.=D..bt2l seyes fatin pon malu gak kalo org bc blog pastu mentioned kt kita puak.haha.kalo dok diam ja len ctr..hehe.=D

all da best kt sn...

[z@ck] said...

Fatin Aliyya..
hahaha..tau x pa.tera' budak2 maktab yg baca pun segan.hahaha

Whoopz said...

Awatnya nak segan? Nanti senang hang nak hint depa kalau nak hang kawen.. Tulih kat blog je..Hahaha..

@juera said...

ak pn malu klu family ak bc blog ak..wakaka!sogan2..hi3

eDdY said...

betol la..
kalo fmily tau mg segan...
bile nak menulis pon kena dok pikir dua tiga kali...
satgi silap tuleh xker sajer jer..huuu

[z@ck] said...

@juera..
hehe..sapa yg tak segan tu mmg kebal la wa cakap lu..

eddy..
tak bebas berkarya =P

Fina said...

ahah zack. my dad read my blog :P my friends, dr yg lama smpai yg sekampus dulu, smpailahhh rakan2 fb, ramai yg baca. pun selamba je tak reti nak kaver. pastu suka cakap psl feeling2 hahahadoi.

[z@ck] said...

Fina..
hahaha..parah tuuu

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger