Online users

Follower

Monday, July 26, 2010

Pecah kepala


Sesi pecah kepala sempena task 1 subjek ALIN telah bermula.Kalau ikutkan hati, memang hari Khamis baru nak buat.Tapi dah alang-alang dorang ajak buat discussion, ku turuti saja kehendak mereka.Lagipun bagus juga buat discussion.Dah la topik pasal language curriculum design.Agak tough la.Ala.Subjek yang aku merungut buku mahal tu.

Ini sumpah berlakon.Ada ke orang study yellow pages?

Actually bila tak ada exam ni, beban lagi banyak sebab ada on task almost every two weeks dan each task carry percentage yang agak besar.Kira tak boleh main-main la.Sebelum ni aku jarang nak buat discussion.Tapi lepas semalam,aku rasa best pula tukar idea sesama sendiri.Rasa macam nak buat lagi discussion macam ni kat rumah.Syok sebab boleh duduk sesuka hati.Nak lunjur kaki sampai ke pintu hallway pun boleh.Hihihi.
Duk seluk apa la kat dalam seluar tu.Hahaha.

7 comments:

hentakbelipat said...

pehh..rindu la zaman2 gini..kumpul ramai2 konon nk buat keje alih2 bntai borak satu hapa pun xjadi

Kamsiah said...

bkn senang nak sennmag,dan bkn susah nak jadi susah...study hard yg sweet sis...

Hizami Rahim said...

haha.
lepas dah habis study mesti rindu semua tu.
:D

sI tEDI said...

jgn pecah betul2 :))

eDdY said...

gambar yg first tu pling best...
siap ader makanan n uno card lagi...hehe
aper2 stady group ni best sbb bole sembang2 kalo dah tension sgt study(^^)

Softtouch [Hanim] said...

rindu jgk zaman kumpul2 mcm ni..mesti ade makan kat blakang tu yer

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tringat zaman study dulu.. tap xde la dekat umah.. kena g libry.. book bilik musyuarat.. memang best.. bukan discussion pasal study aje.. buat ketupat skali :P

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger