Online users

Follower

Saturday, July 31, 2010

Phone lagging

Aku dah telefon tok bagitau yang aku nak balik hujung tahun ni.Seperti biasa, reaction dia slumber dan rileks.Nada suara tak berubah.Tiada nada keriangan.Maybe kalau bagitau yang aku nak beli set pinggan mangkuk Corelle baru suara dia berubah kot.Hahahaha.Tok memang macam tu.

Yang tak boleh blah, dia menyebai nak cakap dengan aku sebab phone lagging few seconds.Dia tak dapat terima hakikat kenapa suara aku lambat keluar di corong telefon.Bahahaha.

Before letak, aku cakap "Assalamualaikum" dan few seconds dia cakap "Ish laa.Dengaq macam dua orang yang cakap dengan aku".Kihkihkih.Aku gelak mengekek.Duk buat tak puas hati pula dengan line sini.Memang lagging tok oii.Orang tua tak mengerti apa itu lagging.Kalau terang pun, umpama hang bercakap dengan pokok.

6 comments:

Hariz said...

Ceq suka entri2 hang
banyak masukkan loghat utara

New Entry Prof-Hariz
Nuffnang Pilih Kasih

[z@ck] said...

Hariz..
thanks Hariz =)

eDdY said...

so cute la ur nenek..(^^)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tok sembunyi dalam hati la tu. tipu kalo tak rindu cucu. hehe.

sizukaDeboss said...

comel la tuk ko zack:)

Fatin Aliyya said...

ahhaha taw xpa..sabor jelah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger