Online users

Follower

Sunday, August 1, 2010

Family trip planning

Tok, tak ada planning nak pi mana lagi ka hujung tahun ni?

Tak ada apa lagi pun.Tak bincang lagi.Awai lagi.La ni baru bulan 8.

Oh.Mana nak tau Pak Su ada plan nak pi mana-mana ka.

Dah jadi macam tradisi family setiap tahun akan bercuti bersama-sama.Selalu yang mastermind ni Pak Su or Pak Ndak.Macam dua tahun lepas kami pergi Pulau Pangkor.Itu rasanya yang paling mengancam sebab ada sesi family karaoke selama 6 jam.Pergh.Dengan Mak Ndak, Mak Su sekali join sekaki.Depa lagi pulun menyanyi habaq hang.Lepas gian tak boleh nyanyi kat rumah.Hahaha.Kami pula awal-awal agak malu-malu kucing.Lepas 1 jam, nooh...tak tersusun lagu nak nyanyi.Kesian kat budak yang jaga sound system tu.

Generasi muda Hajah Saudah.Nisah feel sampai tutup mata.Hahaha.

Duet dengan Pak Su.

So, aku berharap tahun ini sempena kepulangan aku ke Malaysia, ada la family trip lagi.Kita pi pulau lain pula ka.Ecewah.Angan tak ingat!

5 comments:

eDdY said...

mesti ada la...
tpi z@ck kena la bagitau depa awal2..
baru leh plan..hehe
kalo wat tekejut...alamat nya..xde la..(^^)

emieysandra said...

bestnyer g family trip!!

~_^

Judiene said...

jom ke kelantan!
hihihi~~

noor afzan said...

berduet nyanyi lagu pe tu zack?

rhapsody LiN said...

pulau pangkor x bes.. better p klantan or mna2 tmpt yg bleh shopping n scenery yg bes, pngkor nk shopping pon xde bnde. hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger