Online users

Follower

Saturday, July 17, 2010

Pillow talk

Indah betul bila dapat buat girls night kat rumah.Ala.Girls night kami just kumpul ramai-ramai then bersembang sampai tengah malam.Selalunya rumah kami jadi host sebab tak ada senior.I mean satu rumah satu kos, satu kepala.So, nak hu ha hu ha pun orang tak kisah.Semalam special sikit sebab ada game baru.Game UNO.Again, UNO.Hahaha.Mesti korang jemu aku asyik cerita pasal main UNO ja kan.Tapi tu lah.I'm addicted to it.

Dari UNO ke SNAP ke DONKEY ke SILENT GAME.Hanya dengan satu set kad, fungsinya boleh dipelbagaikan.Best best.Kami stay up lama juga la main benda alah ni.Sedar tak sedar dah pukul 12 malam.Gian habaq hang.

Kat sini bolehlah nak buat pillow talk.Kalau kat maktab, tak boleh.*sigh*

11 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

haha.. da lame beb tak main UNO. time kat sekolah dulu rajin gile main UNO bile da nak cuti sekolah. time da abes exam. pastu terjerit-jerit secara tak sengaja. xcited lebih. haha.

sI tEDI said...

pillow talk tu *oleh ckp apa2 topik ek? hehe he

Whoopz said...

Dulu kat tv ada sh0w pillow talk.. Aku ske tgk.. H0st sexy pakai baju tidoq.. Hahah.. :p

nani said...

indahnye hidup jd student
tell u kan, u better cherish all the moments of students life sbb ia sgt2 lah best part of your life. bila dh keje cam i then u feel u wana go back :( assignments yang melambak tu takkan dpt menandingi segala kesusahan yang we ol hadapi as a teacher already. soooo
nvr take anything for granted and live life to the fullest, i noe this is lame but i still wana say, i wish i could turn back time,3 or 4 years ago where every class i go seems so fun and sleepy :(

but hey, well.
life's like that:)
move on

ken said...

miss playing uno! =)

shazika said...

aiyooo akak
asyik main uno jek heh

black_mel said...

igt pillow talk tu sembang2 pasal citer hantu...

syafawani said...

donkey~haha..syok weh kalu dpt maen blk..mesti kecoh2 ja kn..

meo188 said...

dah lame tak main pakau...

btw, jom ambil award khas utk blog awk ni :D

http://freewebcomic.com/2010/07/geng_cipan_award_pakatan_komik_online/

sizukaDeboss said...

zack.syok oh korg duk dkt umah sndiri.ktorg skg ni xleh lg bt pillow talk.kalo nk bt xleh gelak kuat2.aigoo.merana jiwa.

[z@ck] said...

Oshinz d senorita..
ha..tau tak pa.aku ni pun dah bosan tahap cipan ngadap laptop.thats y beli UNO..spend quality time la konon..hehe

si tedi..
cakap je apa yg ko nak tedi

Whoopz..
ko ni bro..pantang nampak awek seksi.hahaha

nani..
huhu..baiklah..currently love my life.

ken..
hye ken!

shazika..
itu je hiburan yg mampu akk main.hoho

black_mel..
hahaha..cerita ja apa yg ko nk bro..boleh ja

syafawani..
yup yup..riuh satu rumah

meo188..
thanks meo =)

sizukaDeboss..
tu la pasal..tak pa..next year flatting luar weyh..bolehlah nak gather ramai2

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger