Online users

Follower

Sunday, July 18, 2010

Te Papa Museum


Te Papa Museum.Atee...dah FOC, tunggu apa lagi.Masuk je lah kan.Te Papa ni besar juga.Tak habis pusing lagi pun.Setiap kali pergi, mampu pusing satu level saja sebab mata dah naik juling tengok macam-macam benda.So, kebetulan time kami pergi tengah ada pameran Tapa Skin apa entah.Pasal Maori juga la.Untung-untung dapat tumpang heater muzium kan.Kat luar sejuk gila kot.Huhu.

It was made from tapa cloth.Unik kan?

One of the Maori's house.Pendek je kan? Padahal orang Maori badan besar-besar semuanya.

Dunia dihujung jari.

Ini pula? No komen.Hohoho.

6 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

ko te tuatoru? hehehe.

nursarah said...

zack, ko yg tggi ke rumah tu yg rendah, hikhik

LORD ZARA 札拉 said...

syoknya!

hans said...

haih
aku kalau dapat pergi sana mesti beribu2 keping gambar aku ambik
hahahahaha

'AQILAH said...

bestnye...klasik habis :)

[z@ck] said...

Asyraf Abdul Rahim..
suka la tu.. =P

nursarah..
rumah tu yang pendek..serius

LORD ZARA..
=P

hans..
tapi tu la..masuk muzium pastikan bawa kamera mahal.baru gmbar cantik.hahaha

'AQILAH..
hohohoho..apa yg klasik?

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger