Online users

Follower

Wednesday, August 25, 2010

3 Idiots

Baru lepas tengok 3 Idiots. Overall, sangatlah awesome. First time kot aku tak menguap tengok gambar hindustan.Aku tak gemar sangat hindustan ni. Jarang nak melekat sampai ke habis cerita. Tapi movie ni memang aku gelak tak berhenti.Yang paling penting, tak ada scene menari golek-golek jatuh padang, tangkap leleh semua. More to inspirational songs. Lagu yang kena dengan situasi sebab theme movie ni pun more to friendship.

Dan sesungguhnya aku telah jatuh cinta sekali lagi dengan Aamir Khan. Entah kenapa aku tengok dia makin muda pula dalam cerita ni walaupun realitinya dia dah tua. Ada juga la 2 3 kali aku duk puji 'comelnya dia, comelnya...aaaaaa' sampai housemates berbulu telinga dengar.

Ada juga part tacing. Moral of the story, hargailah kawan disekeliling anda.

21 comments:

shima said...

best ye?nak tengok ar nnti.hee.:)

nabilah abd rahman said...

bes..bes..aku dah tgk cite ni...sangat lawak..

Softtouch [Hanim] said...

akak pun xgemar industan nie..tp masa peken kan darissa suka benor tgk industan...tp xde satu pun lekat kat muka darissa..he he he

[z@ck] said...

shima..
bagi aku best la..tapi aku rasa kalau ko tgok pun ko akan cakap best juga.hehehe

nabilah abd rahman..
kan kan? hehehe

Softtouch Hanim..
hahaha.kalau tak jadi anak hindustan la darissa =)

Judiene said...

aku peminat gambaq hindustan!

[z@ck] said...

Judiene..
hang biaq btoi!

Zairie Husin said...

cerita nie memang terbaik la.. :D


zairie TOP posted:
BUKTI CIKTA SEJATI
BARU 12 TAHU DAH PANDAI SEKS2
INI BARU RAJA ULAR
ADIK WAN NUR TAK HILANG??

[z@ck] said...

Zairie Husin..
best kan =)

kechixx said...

dah lama x layan citer industan:P

fikah mus said...

dah tengok..dah tengok!!
memang syok gila!!
suka "aal iz well.."
dapat optimiskan diri.

[z@ck] said...

kechixx..
maybe u shud try watch this movie..tak rugi.

fikah mus..
hahaha..itu memang kelakar..

paan sabri said...

lama gak aku tak tgok hindustan.. huhu.. member rajin download movie.. so da jrg pg cinema gak..

eDdY said...

citer ni mmg sgt2 best...
x menyesal langsung tgk..hehe

Cekgu AYu said...

told ya. hehe. mmg tak bosan cite ni~

Judiene said...

iya
betoi la tu
aku dari dulu minat gambaq hindustan
cuma skrg ni jarang nk dpt tgk
takde tv
nak donlod pon tenet lembap
hahahaha

PinQib said...

lucu lawak menggeletek ujung anak tengkok..


Latest entry di:
Kek beluberi free~!
Men suck!!!
Keyword 18SX

laila said...

yeahhh 3idiot mmg terbaikk ok

[z@ck] said...

paan sabri..
skang ni org pakat dload kat tenet je kan.dah tak tgok wayang.

eDdy..
tak macam tipikal hindustan pun kan

Cekgu Ayu..
yup.betul.memang tak bosan =)

Judiene..
mcm tak percaya hang minat hindustan..ehehe

PinQib..
adeh..ujung tengkok boleh geli ka?hehehe

laila..
=)

Othman Juliana said...

z@ack, dah tgk My Name Is Khan? Klu belum, try tgk. Sis pun kureng sket nak tgk Hindustan ni, selalu tertido half way~ haha. But this one, agak bergenang pulak bila tgk. haha~ ciss!!

tee yah said...

salam.. :)
setuju. cerita ni penuh dengan nilai persahabatan yang tinggi antara dowang bertiga.. sukee!
touchim jugak kat certain2 scene.. :')

Jamilah said...

Salam,

jumpa blog ni, tengok apa komen orang tentang 3 idiots..

Dah tengok! Memang besh sangat-sangat..

Susah nak cari filem hindustan yang begini....

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger