Online users

Follower

Saturday, August 14, 2010

Al-fatihah buat blogger, Zaza =(

Ya Allah.Terkejut mendengar berita tentang kematian seorang blogger yang boleh dikatakan selalu mengunjungi blog aku iaitu Zaza. Ya Allah...Sedihnya aku. Terkejut sangat-sangat bila terbaca berita ini kat FB. Tengok url macam kenal dan tergerak hati nak buka dan ya, betul. Zaza telah dipanggil mengadap ilahi setelah terlibat dalam satu kemalangan ketika dalam perjalanan ke Rantau Panjang. Subhanallah. I'm still in a shock state right now.Ajal maut di tangan Tuhan.Siapa sangka benda nak jadi kan.Huhu.Klik [sini] untuk berita lanjut.

Antara penghargaan yang arwah coretkan untuk readers blognya sebulan yang lalu.

Ya Allah, cucurilah rahmat ke atas roh beliau.Mari kawan-kawan, kita sedekahkan al-fatihah untuk arwah.Semoga arwah tenang disana. I still can't believe she's not here anymore.In my blog. Hilang sudah seorang pengkomen tegar, seorang yang selalu ceria walaupun diri dia sakit.Dia ada masalah tulang reput since she's a kid.She's such a strong girl.

Semoga keluarga arwah sabar dan kuat menghadapi dugaan yang Tuhan berikan ini. Amin.

To Zaza, I'll be missing you. Aku sedih ko dah pergi.Tapi apakan daya aku nak melawan kuasa Tuhan.God loves you more.Hope ko bahagia di atas sana. Really hope. You're such a strong girl dear.

p/s : Adik Zaza yang juga seorang blogger turut terlibat dalam kemalangan tapi hanya cedera ringan.Amor, moga ko tabah hadapi dugaan ini.Teruskan perjuangan dalam dunia blog.

27 comments:

*∽ IZAN ∽* said...

Al-fatihah untuk arwah zaza.. semoga rohnya di cucuri rahmat. AMinnnnn

[z@ck] said...

~IZAN~..
thanks..

Zana S said...

alfatihah.. moga tenang dia disana...amin...
kekadang terfikir... bila kita dijemput olehNya... apa jadi pada blog kita ya...

zai said...

sedehnya zack

al-fatihah untuk arwah zaza, meninggal dlm bulan puasa.

Tn.Punya said...

al-fatihah untuk arwah zaza

nabil_potter said...

al-fatihah

LORD ZARA 札拉 said...

Al-fatihah buat Allahyarhamah

mizzura said...

alfatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat dan semoga keluarganya tabah menghadapi dugaan ini..

Whoopz said...

al-fatihah... semoga rohnya berada bersama roh org2 yg beriman..

Softtouch [Hanim] said...

al-fatihah untuk arwah...semoga rohnya dicucuri rahmat...

fiQ said...

zack...
sama macam perasaan aku masa arwah bro hisyam pergi....terkejut sangat..

al fatihah..

Amyna said...

zack..myna pun terkejut. baru dapat tau x sat.. AL-fatihah~~

Amin Ya RabbalAlamin.

intanurulfateha said...

al fatihah
smoga rohnya tenang di sana =(

cikkiah said...

doakan beliau ditempatkan dikalangan org beriman...insyaallah...al-fatihah...

-atiQah- said...

Al-Fatihah untuk arwah..sedihnya bile baca entri last arwah.. :(

Fina said...

alfatihah.. god loves her more..

imanshah said...

alfatihah buat arwah..perginya dalam ramadhan yg penuh maghfirah

::fadxieza:: said...

al-fatihah..

intan izani said...

terkejutnye!
al--fatihah~

Ain Suka Biru said...

al fatihah

black_mel said...

al-fatihah...semoga rohnya dicucuri rahmat...mmg terkejut..ada jgk terbaca berita tu..tp x sangka itu dia..dia penah cakap nak tutup blog dia kan...rupa2nya dia dah tau xlama lagi blog dia tak ada penulis...

ken said...

RIP =/

Dee said...

Al-Fatihah..moga rohnya dicucuri rahmat..

encik luth said...

ayooo takutnya nak drive laju..

eDdY said...

al fatihah..semoga roh beliau d tempatkan d kalangan roh2 org beriman..insyaallah..

Peri PiA said...

Al-Fatihah...mcm rakan FB akak..terkejut sgt2

FB dia dikekalkan,diupdate oleh hubby arwah..sedih jer bace update dari hubby arwah

tauhu said...

al-fatihah

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger