Online users

Follower

Thursday, August 12, 2010

Al-kisah salam perantau

Semua pakat gila buat salam perantauan sekarang ni.Tambah-tambah kat Utusan Online.Berlungguk kot muka budak Victoria.Hahaha.Aku? Rilek dulu...Tunggu 10 hari terakhir puasa baru nak buat.Bajet macam ada orang nak tengok je kan.Lainlah kalau keluar kat paper.Ada juga aku hantar kat Berita Harian.Tapi tak ada respond apa-apa lagi pun dari orang di Malaysia.Aku dah siap pesan kat Zul dah suruh check Berita Harian tiap-tiap hari.Mana nak tahu bertuah keluar paper.Kahkahkah.

Aku tahu chance nak keluar paper sangat tipis.Ramai kot student kat oversea.Sebab tu depa buat alternatif lain.Buat yang online punya.Tapi macam kureng best la kan.Jenuh pula nak suruh tok buka website semata-mata nak tengok muka aku.Tak praktikal la bagi golongan emas ni.Newspaper juga yang laku.Biar lapuk.Nilai sentimental tinggi oh.

Psst..kalau keluar muka aku kat paper, habaq mai kat aku naa.

10 comments:

Peri PiA said...

btl tu z@ck,iklan pos m'sia terbaru

ank dia buat kajian kat tmpt pendalaman jmpe bunga yg mak dia suke kat situ...dgn surat dia dpt kirim bunga tu walaupon kering..internet xblh hehe

wanie said...

zack, try cek kt entri blog ak..miahaha..ak ade cite sal salam prantau ni :P

chentaMAYA said...

ang la kne khabaq mai kat kami~

Hariz said...

InsyaAllah ceq habaq kat ampa naa..
buat masa la xdak lagi la muka hampa :P

Softtouch [Hanim] said...

betulah kan..xfeel kalu online ni..kene bukak paper jgk..pastu gunting n frame...

makngah said...

syok la bace ko punyer citer.. ni klu adik aku baca sure tergedik2 die nak pi mengaji kat luaq negara...

Dee said...

jgn lambat sgt..satgi taun depan baru depa kuarkan..hahaha...

Judiene said...

kalo aku berada nun jauh di puncak, agak2 bleh anta x??
masuk sinar harian pon jd lah
hahaha

laila said...

aku pn ingt nk wat gak
tp tkut kantoi merantau xjauh mna pn
haha

eDdY said...

insyaallah ada la muka hg nnt dlm surat khabar tu..hehe

 
© 2011; Utara Mai| Designed by: Ilham Liyana | Powered by Blogger